ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Genius 1 και κάθε φορά που ψάχνω μετά από 2-3 μέρες μου στέλνει.
Εχω φτασει ενα βημα πριν την κρατηση Ciragan Palace, 5 βραδια 4.000€ και περιμενω τον κωδικο μου. Τα εχω παρει στο κρανιο!!!Εγώ είμαι Genius 3 και μου στέλνει κουπόνι κάθε φορά που ψάχνω ένα ακριβό προορισμό αλλά τελικά δεν κλείνω.
Το παρατήρησα αυτό... Ψάξε ένα ακριβό ξενοδοχείο για τουλάχιστον 5-6 μέρες διαμονή.
Μου έστειλε απανωτά 2 φορές μέσα στο Γενάρη. Την τριτη φορά που μου έστειλε τον χρησιμοποίησα σε μια τυχαία κράτηση μιας διανυκτέρευσης...
Έκτοτε δεν έλαβα ξανά κουπόνι...
Εχω φτασει ενα βημα πριν την κρατηση Ciragan Palace, 5 βραδια 4.000€ και περιμενω τον κωδικο μου. Τα εχω παρει στο κρανιο!!!
15 χρονια πελατης, 200 κρατησεις κ δε εχω παρει ποτε τπτ...
Εχω φτασει ενα βημα πριν την κρατηση Ciragan Palace, 5 βραδια 4.000€ και περιμενω τον κωδικο μου. Τα εχω παρει στο κρανιο!!!
Αν είσαι συχνός πελάτης δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ κωδικό. Δίνουν όμως αναβαθμίσεις, γερές εκπτώσεις η και μπόνους άμεσα, στοχευμένα σε τζινιους 3 από ότι έχω παρατηρήσει. Όχι πολύ καιρό πριν πήρα αναβάθμιση δωματίου σε ξενοδοχείο εξωπραγματική.Ομοίως και εγώ. Το τελευταίο 3μηνο οι αναζητήσεις ήταν καθημερινές σε τουλάχιστον 10 πόλεις για τα 2 επερχόμενα ταξίδια μας. Ποτέ δεν μου ήρθε κάποιος κωδικός. Μάλλον θα κάνω νεα εγγραφή στην σύζυγο και θα ψάχνω από εκεί.
Κάποια στιγμή θα γίνεις δεν είναι καθόλου δύσκολο, άλλα αυτοί πιστεύω κοιτάνε και πόσες πραγματικά διανυκτερεύσεις έχεις και τι πελάτης είσαι, δεν μένουν μονό στο κομμάτι του στάτους (που πιάνεις πολύ εύκολα) άλλα και στο πόσο ξοδεύεις και σε τι καταλύματα μένεις και ανάλογα δίνουν πρόσφορες. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.αρα να μη γινουμε ginius 3 ποτε;
Καλα κανω λοιπον και τα τελευταια 2 χρονια κλεινω το 70% των κρατησεων μου μεσω agoda. Βρισκω σε πολλα ξενοδοχεια καλυτερες τιμες, παρα τις "εκπτωσεις του genius 3".Αν είσαι συχνός πελάτης δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ κωδικό. Δίνουν όμως αναβαθμίσεις, γερές εκπτώσεις η και μπόνους άμεσα, στοχευμένα σε τζινιους 3 από ότι έχω παρατηρήσει. Όχι πολύ καιρό πριν πήρα αναβάθμιση δωματίου σε ξενοδοχείο εξωπραγματική.
Η εναλλακτική είναι ο πάροχος Ηρωνας.
Οι τιμες που παιρνεις τα δωματια οταν εισαι genius 3 ειναι η μερα με τη νυχτα με τις τιμες που παιρνεις αν εισαι genius 1 η 2...αρα να μη γινουμε ginius 3 ποτε;
Καλά μην φανταστείτε ότι η έκπτωση που δίνει είναι και κάτι σοβαρό... Είναι 10% έκπτωση στην κράτηση και μέχρι το ποσό των 100€ η επιστροφή που πιστώνεται στο πορτοφόλι.Εχω φτασει ενα βημα πριν την κρατηση Ciragan Palace, 5 βραδια 4.000€ και περιμενω τον κωδικο μου. Τα εχω παρει στο κρανιο!!!