gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ευχαριστωωωωώ Τον χρησιμοποίησα επιτυχώς.Λήγει σήμερα κωδικός:
XE8BCY74XE
Ευχαριστωωωωώ Τον χρησιμοποίησα επιτυχώς.Λήγει σήμερα κωδικός:
XE8BCY74XE
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η booking στέλνει κωδικό όταν σε βλέπει να κάνεις αναζήτηση ξενοδοχείου για ένα μέρος και να μην κλείνεις τελικά, οπότε σε ενθαρρύνει να το κλείσεις με την έκπτωση της επιστροφής.Έχει κανένας κανά κουπόνι για επιστροφή 10% που να μην το θέλει;
Γενικά κάθε πότε στέλνει η booking τέτοιο κωδικό; ξέρει κανείς;
Θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο κ ειναι κρίμα να "χάσω" 50+ ευρώ. Από την άλλη δεν θέλω να περιμένω κ πολύ γιατί φοβάμαι μην ανέβει η τιμή ή μην το κλείσουν!
Εμενα παλι παρολο που μαι genius 3 ποτε δε μου χει στειλει κωδικο...στον στελνει με email?και ισχυει για κρατησεις που προπληρωνεις?ειπα να εκμεταλευτω τον τελευταιο κωδικο που δωθηκε αλλα επειδη δεν ηξερα τη διαδικασια δε ασχοληθηκα παραπανωΕπιβεβαιώνω και εγώ ότι η booking στέλνει κωδικό όταν σε βλέπει να κάνεις αναζήτηση ξενοδοχείου για ένα μέρος και να μην κλείνεις τελικά, οπότε σε ενθαρρύνει να το κλείσεις με την έκπτωση της επιστροφής.
Δυστυχώς δεν ήξερα ότι αυτόν τον κωδικό μπορεί να τον χρησιμοποιήσει άλλος γιατί μέσα στον Γενάρη μου έστειλε 2 φορές κωδικό επιστροφής και πήγε άπατος γιατί δεν προχώρησα τελικά σε κάποια κράτηση.
Τώρα που το έμαθα όμως θα σας το στέλνω εδώ.
Γενικά είχα την εντύπωση ότι στέλνει σπάνια αυτούς τους κωδικούς αλλά τελικά δεν ισχύει. Απλά εγώ δεν ασχολιόμουν γιατί δεν είχα πλάνο για επερχόμενο ταξίδι...
Στέλνετε στο email και ισχύει για οποιαδήποτε κράτηση είτε με απ’ευθείας πληρωμή είτε για κράτηση με δωρεάν ακύρωση ξαι πληρωμή αργότερα.Εμενα παλι παρολο που μαι genius 3 ποτε δε μου χει στειλει κωδικο...στον στελνει με email?και ισχυει για κρατησεις που προπληρωνεις?ειπα να εκμεταλευτω τον τελευταιο κωδικο που δωθηκε αλλα επειδη δεν ηξερα τη διαδικασια δε ασχοληθηκα παραπανω
Mee tooΕμενα παλι παρολο που μαι genius 3 ποτε δε μου χει στειλει κωδικο