• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.

dmdoc

Member
Μια θέση στο μαντείο των Δελφών για τον Στελλάρα παρακαλώ...ούτε ο Νοστράδαμος πιάνει μία μπροστά του :haha::haha:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μολις εφυγε ο γιος μου απ το σπιτι,αρχισα τη μουρμουρα που ειναι πολυ μεγαλο και εχει συντηριση και τετοια.Μολις εφυγε και η πρωτη κορη ξεσαλωσα,αν μπορουσε να πουληθει το σπιτι αμεσως δεν θα με χαλαγε καθολου.
Μια φιλεναδα ομως μου ελεγε,κατσε καλα και μη λυσσας ,μπορει να ρθει μια μερα να μαζευτουν ολοι εδω με τισ οικογενειες τους,το σπιτι χωραει μια χαρα.Εεε,θα βαζετε και μια κατσαρολα,μια χαρα θα ειναι..πως καναμε παλια?
Εφιαλτης στο δρομο με τις μουριες..

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ευτυχως εχουμε στιβαρους ηγετες

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ έχω μιαν απορία (@ renata):

Πού τους βρίσκεις όλους αυτούς βρε κορίτσι μου? ¨Η, μήπως είσαι συνδρομήτρια ( :shock: ) και σε βρίσκουν αυτοί?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγώ έχω μιαν απορία (@ renata):

Πού τους βρίσκεις όλους αυτούς βρε κορίτσι μου? ¨Η, μήπως είσαι συνδρομήτρια ( :shock: ) και σε βρίσκουν αυτοί?
καλα που ζείς εσύ???:D
ακομα διαβάζεις κυβερνητικοφυλλάδες που σου λένε οτι θέλουν??
οι νέοι άνθρωποι διαβάζουν νέα τώρα μονο μεσω του google reader!!
εδώ μπορεί να ξεστραβωθούμε λιγάκι και να διαβάσομε τίποτα σοβαρό --και να ανησυχησομε σοβαρα!!!
εχω ξαναπεί οτι δεν ανήκω πουθενα αλλα τα διαβάζω όλα...μετά ξεσκαρτάρω..γελάτε μερικοί και βλέπετε ακόμα τηλεόραση...:bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
καλα που ζείς εσύ???:D

Στον Βούλκαν.

ακομα διαβάζεις κυβερνητικοφυλλάδες που σου λένε οτι θέλουν??

Ναι, γιατί εδώ, στον πλανήτη μας, λένε την αλήθεια.

οι νέοι άνθρωποι διαβάζουν νέα τώρα μονο μεσω του google reader!!

Εμείς δεν έχουμε google reader. Μόνο froogle και ψάχνουμε ν' αγοράσουμε κανένα κομμάτι γής στο καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη σας - για να ξεκουράσουμε το σαρκίο μας στα γηρατειά μας.

εδώ μπορεί να ξεστραβωθούμε λιγάκι και να διαβάσομε τίποτα σοβαρό --και να ανησυχησομε σοβαρα!!!

Η μόνη σοβαρή ανησυχία μου είναι η ... ανησυχία των γειτόνων μου.

εχω ξαναπεί οτι δεν ανήκω πουθενα αλλα τα διαβάζω όλα...μετά ξεσκαρτάρω..γελάτε μερικοί και βλέπετε ακόμα τηλεόραση...:bleh:

Κι εγώ τα διαβάζω και τα βλέπω όλα (στην τηλεόραση). Και μετά, διαλέγω όποια συνταγή μου αρέσει περισσότερο και την μαγειρεύω! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom