thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Μία ιδέα είναι να την κόψουμε μέσα στο πούλμαν, καθ οδόν,
Μια άλλη ιδέα είναι (τώρα μου ήρθε) να την κόψουμε την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο το βράδυ 11/2. Τόσοι θα έλθουν απ'την Αθήνα, ευκαιρία είναι και για όσους βόρειους δεν θα συμμετάσχουν στην εκδρομή, να τους δουν/γνωρίσουν και να τα ξανα-πουν με τους άλλους.Μία ιδέα είναι να την κόψουμε μέσα στο πούλμαν, καθ οδόν,
Δες ποστ # 582) έχουμε κάποιο ενδεικτικό κόστος εκδρομής, αν υποθέσουμε ότι θα είμαστε 30 ατομα ας πούμε;
εννοείται πως θα ανοίξουμε άλλο τόπικ, αλλά επειδή η κουβέντα ήδη έγινε (προ πολού κιόλας έχω θέσει τον προβληματισμό αυτόν), καλό είναι να το δούν εδώ πρώτα, ο μπαμπαδουμα που οργανώνει την εκδρομή και έκανε πρόταση για το βράδυ πριν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι.Μήπως να ανοίγατε ξεχωριστό θέμα; Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για την εκδρομή μάλλον δε θα το δει εδώ.
Λοιπόν,
όσον αφορά τον ξεναγό είμαι μέσα, αλλά μου αρέσει και η ιδέα δίπλα του να είναι κάποιος από τις ανασκαφές (αυτό που αναφέρει ο Κ.) μπας και τον τάφο αυτόν δεν θα τον έχω δει αν είναι κλειστός για το ευρύτερο κοινό. Δεν πιστεύω ούτε ο ξεναγός ούτε οι άνθρωποι που αρχαιολογικού να έχουν πρόβλημα, τι λέτε;
Επίσης, αν είναι να μαζευτούμε στις 12/2 για αυτόν τον σκοπό, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι επιτυχημένες και οι 2 συναντήσεις - Πίτα και αυτό, και προτείνω να τις συγχωνεύσουμε σε μια για να είμαστε και περισσότεροι.
Να συγκεντρωθούμε στη Βεργίνα και μετά να πάμε κάπου κοντά να κόψουμε την πίτα (Ελένη έλεγε για κάποια οινοποιεία κλπ).
Εεε είναι αδικία αυτό να πάτε και εκδρομή και να κόψετε και πίτα εκεί!! Εμείς που δεν θα έρθουμε τι θα κάνουμε;;;;;
Είναι μια πρόταση μόνο, αλλά πρακτική θα έλεγα.
Αν φανταστείς πως την πίτα λογικά θα κόψουμε μετά της 15/1 (συνήθως είναι τέλη Ιανουαρίου) και λέγαμε να το κάνουμε Φλώρινα, δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν σε ένα ή άλλο ή και στα 2 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά εννοείται ο'τι πείτε οι περισσότεροι.
Λυπάμαι που άλλαξε το πρόγραμμά σου και δεν θα μπορέσεις να συμμετάσχεις στην εκδρομή. Ίσως μιαν άλλη φορά...Ταπεινή μου άποψη είναι πως το βράδυ πριν την εκδρομή δεν είναι βολικό.
Ο βασικότερος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι που δεν θα πάνε εκδρομή λείπουν εκείνες τις μέρες.
Στην Αθήνα πίτα κόπηκε ήδη, όσοι θα έρθουν από εκεί θα γνωρίσουν αρκετά άτομα από Θεσσαλονίκη που θα ακολουθήσουν την εκδρομή ούτως ή άλλως και προσωπικά βρίσκω πως δεν είναι σωστό να χάσουμε άτομα που κάθε χρόνο έρχονται σε αυτό το γεγονός στην Θεσσαλονίκη (μιας και είναι μια από τις 2 ή 3 συναντήσεις που κάνουμε παραδοσιακά).
Σε μια κοινή συνομιλία με κάποιους συμφορουμίτες τακτικούς στις συναντήσεις προτάθηκε ή Παρασκευή ή Κυριακή της εβδομάδας που μας έρχεται (27/1 ή 29/1) ι και θα σας παρακαλούσα να πείτε την γνώμη σας. Εφόσον βολεύει τους περισσότερους από Θεσσαλονίκη και γενικά τα μέρη μας εδώ βόρια θα αναλάβω εγώ την οργάνωση.
(συμπλήρωση): (προηγούμενες εκδηλώσεις για κοπή πίττας των βορείων τραβελστοριτών)....όπως ξέρεις να κάνεις με μεγάλη επιτυχία.