Επίσκεψη και ξενάγηση στη Βεργίνα στις 12/02/2017

Δήλωση συμμετοχής στην ξενάγηση στη Βεργίνα

• Total voters
    33
  • Poll closed .

Borealis

Member
Borealis το πρόβλημα με ξενάγηση από μη πιστοποιημένα άτομα ισχύει όταν δεν είναι δίπλα επίσημος ξεναγός, αλλά αν είναι διαφορετικά δεν βλέπω αν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα αυτό γα τον φύλακα είναι άλλο θέμα.
Ιβάνα αυτά είναι γνωστά, η αρχική ιδέα ήταν (δες παλιά μνμ) να καταφέρω να κάνει ο Yorgos prive ξενάγηση, εν τω μεταξύ τα πράγματα άλλαξαν, αλλά εγώ ήμουν υποχρεωμένος να κάνω την προσπάθεια γιατί το είχα υποσχεθεί.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Εεε είναι αδικία αυτό να πάτε και εκδρομή και να κόψετε και πίτα εκεί!! Εμείς που δεν θα έρθουμε τι θα κάνουμε;;;;;

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Είναι μια πρόταση μόνο, αλλά πρακτική θα έλεγα.
Αν φανταστείς πως την πίτα λογικά θα κόψουμε μετά της 15/1 (συνήθως είναι τέλη Ιανουαρίου) και λέγαμε να το κάνουμε Φλώρινα, δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν σε ένα ή άλλο ή και στα 2 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά εννοείται ο'τι πείτε οι περισσότεροι.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτό πάλι από που ήρθε, έχετε δώσει ποτέ χρήματα σε αρχαιολόγο για ξενάγηση? θα με ενδιέφερε πολύ να το μάθω
Από πουθενά. Δεν μου έτυχε ποτέ να μου κάνει ξενάγηση αρχαιολόγος - είτε πριβέ, είτε με άλλους - και δεν ξέρω. Απλά, θεώρησα ότι και λόγω Κυριακής θα ήταν επιπλέον απασχόληση για τον άνθρωπο και θα έπρεπε να αμοιφθεί (χωρίς να γνωρίζω ούτε πώς ούτε από ποιόν αμοίβονται). Πες το βλακεία, αλλά εγώ έτσι το είδα. Παραπέρα συζήτηση είναι άνευ αντικειμένου αφού το θέμα δεν υφίσταται.

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Και γω συμφωνώ για τον ξεναγό .
Επίσης θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη : για την οργάνωση της πίτας να μην κανονιστεί αν είναι δυνατόν την Κυριακή 22/1 .

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συγνώμη, βλέπω καλά; Από τους 10 που έχουν ψηφίσει ναι ή ίσως ως τώρα, οι έξι είμαστε Αθηναίοι....

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Θέλω πολύ να έρθουμε κι εμείς..αύριο θα θα ξέρω στα σίγουρα...τον καημένο το Βασίλη σκέφτομαι που έλεγε να ξεκουραστεί.. αύριο θα ξέρω στα σίγουρα..αλλά πολύ θελω...

Giwrgos10

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Kι εμείς μέσα λογικά και εκτός απροόπτου. Προτιμώ να πάμε όλοι μαζί με λεωφορειάκι όπως στη Βουλγαρία παρά με τα αμάξια. Για την πίτα όντως αυτό που λέει η Ιβάνα είναι σωστό αν κι εμείς θα ρθούμε και 2 να ειναι οι συναντήσεις μας

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
όπως λέει και ο Γιώργος από πάνω και εγώ είμαι μέσα σε ότι αποφασιστεί εκτός απροόπτου.

jimp

Member
Τι ώρα υπολογίζετε να έχει τελειώσει η όλη φάση; Ρωτάω για να πάρω μία ιδέα ώστε να κλείσω και κανένα αεροπορικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom