• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επίσημος χαιρετισμός!!!!!!

vivien

New Member
Γεια σας κι από μένα επισήμως!!!!!
Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές τις οδηγίες σας και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ κατατοπιστικές, σήμερα όμως βρήκα χρόνο να εγγραφώ και να μπω στην παρέα σας!!!! Είμαι λάτρης του Παρισιού το οποίο και επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο!!! Εξαιτίας των 2 μωρών μου, δεν μπορώ να απουσιάζω πολλές ημέρες και επιλέγουμε με τον σύζυγο μου κυρίως Ευρώπη!! Φέτος λέμε να βάλουμε κάτι εξωτικό στη ζωή μας και γι΄αυτό θα χρειαστώ τη βοήθεια όλων σας.... κάτι κοντινό (όχι πολλές ώρες πτήσεις) και ......εξωτικό!!! Κάποιοι μου είπαν για Σεύχέλλες, εσείς τι λέτε;

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Επισημα καλως ηρθες στο σαιτ!!!
Για εξωτικος προορισμος μια χαρα ειναι οι Σευχελλες,και ειδικα αμα η πτηση σου εχει stopover στο εξωτικο Ντουμπαι μην το χασεις.

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες και επίσημα!
Εξωτικό ναι, κοντινό όμως δέν είναι. Είναι μέσω Ντουμπάι, που μόνο ώς εκεί είναι κανένα 3ωρο... Μετά ούτε που ξέρω πόσο ακόμα είναι... :rolleyes:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
vivien, Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Δυστυχώς κάτι εξωτικό με την έννοια που έχουμε για τη λέξη ως λαός και λίγες ώρες πτήση πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι μαζί με στάση σε κάποιο ενδιάμεσο προορισμό πρέπει να υπολογίζεις το λιγότερο 10 ώρες συνολικά ταξίδι και ίσως και λίγο λέω.
Εξωτικό όμως θεωρείται και ένα ταξίδι στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στο Μαρόκο, στη Συρία αλλά και στο Ντουμπάι. Όλα αυτά είναι μόνο λίγες ώρες μακριά μας.
Όπου και αν αποφασίσετε να πάτε, να περάσετε υπέροχα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες!για Σευχέλλες δεν ξέρω αλλά για το Παρίσι με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη ώς πρός τη λατρεία!!!και λίγα λές αχχχ...
Οπου και ναποφασίσετε να πάτε σας εύχομαι τα καλύτερα και καλό καλοκαίρι!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες.
Αν μπορεις να αφησεις τα μωρα και να διαθεσεις χρηματα ...τοτε ναι βουρ για Σευχελλες.Διαβασε ιστοριες εδω μεσα να πορωθεις περισσοτερο.Ειδαλλως η βορεια Αφρικη ειναι επισης καλη περιπτωση για πιο κοντα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom