ΕΡΣΗ
Member
Αγαπητοί Θεσσαλονικείς και λοιποί. I'm booked. Θα έρθω....
Θα κανω κολοτουμπες!
Αγαπητοί Θεσσαλονικείς και λοιποί. I'm booked. Θα έρθω....
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να καταφέρεις να μας κατεβείς κι εσύ την Παρασκευή στην Αθήνα!
Θα κανω κολοτουμπες!
κριμα , ισως τοτε στην επομενη συναντηση του εξωτερικου (βγαζω ειδηση τωρα )Θέλω να έρθω. Και θα βρίσκομαι και στην Ελλάδα.
Αλλά την Κυριακή 10/10 στις 13:00 παντρεύεται ένας καλός μου φίλος εδώ στην Αθήνα (το είχα στο calendar μήνες τώρα για να μην κλείσω κανένα ταξίδι εκείνες τις μέρες....). Οπότε τα πράγματα περιπλέκονται....
αντε να τα πουμε και απο κοντα!!!!!Αγαπητοί Θεσσαλονικείς και λοιποί. I'm booked. Θα έρθω....
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιοι να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη αργά το Σάββατο το βράδυ προς Κυριακή. Αν δεν σε ενοχλεί μια τέτοια προοπτική...Το έψαξα κι αυτό, αλλά δεν έχει πτήσεις που να με βολεύουν... Για να προλάβω, πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο Μακεδονία 08:30-09:00 το πρωί, και πρέπει και κάποιος να με πάει εκεί.... (δύσκολο πράγμα για να το ζητήσεις αυτό από κάποιο, μετά από ξενύχτι...)
Δηλαδή εμείς οργανωνόμαστε και πασχίζουμε να είμαστε όλοι παρόντες για Σ/Κ και κάποιοι θα επιστρέψουν αυθημερόν ? Είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν ?Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιοι να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη αργά το Σάββατο το βράδυ προς Κυριακή. Αν δεν σε ενοχλεί μια τέτοια προοπτική...
δηλαδή θα δουμε φαινόμενα φορτηγατζήδων και φορτηγατζουδων να κλεινουν με τα οχήματά τους ολους τους δρόμους του Ελατοχωρίου που οδηγούν προς θεσσαλονίκη?Είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν ?
Α χα ! Δεν το εννοούσα έτσι, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...δηλαδή θα δουμε φαινόμενα φορτηγατζήδων και φορτηγατζουδων να κλεινουν με τα οχήματά τους ολους τους δρόμους του Ελατοχωρίου που οδηγούν προς θεσσαλονίκη?
Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι έχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις... Και το ότι θα έλθουν το Σάββατο μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν. Όσο για το αν τα καταφέρουν να επιστρέψουν, ε, αυτό, τι να πώ, δεν μπορώ να το απαντήσω.Δηλαδή εμείς οργανωνόμαστε και πασχίζουμε να είμαστε όλοι παρόντες για Σ/Κ και κάποιοι θα επιστρέψουν αυθημερόν ? Είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν ?
E, καλά ! Ας πειραχτούμε και λίγο μέχρι να συναντηθούμε... αμέσως να μας επαναφέρεις στην τάξη...Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι έχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις... Και το ότι θα έλθουν το Σάββατο μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν. Όσο για το αν τα καταφέρουν να επιστρέψουν, ε, αυτό, τι να πώ, δεν μπορώ να το απαντήσω.
Έχεις δίκηο... my fault. Αν και δε μιλούσα για μένα! Ευτυχώς ή δυστυχώς θα με ανεχτείτε όλο το βράδυ/πρωί/μέρα...E, καλά ! Ας πειραχτούμε και λίγο μέχρι να συναντηθούμε... αμέσως να μας επαναφέρεις στην τάξη...
έχε το νου σου λεβεντιά του Ψηλορείτη μη σε ξεμυαλίσουν......... εκεί στο Βορρά γιατί η Κρήτη σε περιμένει.....Αγαπητοί Θεσσαλονικείς και λοιποί. I'm booked. Θα έρθω....