stellina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδορ
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντού
οκ, ευχαριστώ, με βοήθησες πολύ!
Ευχαριστω panius! Πιστευω μπορειτε να βρειτε και εκει οδηγο αν ψαξετε σε πρακτορεία στις μεγαλες τους πολεις (colombo,kandy). Aλλα μη διαλέξετε καποιον απο αυτους που θα σας πλησιάσουν και δουλευουν μονοι τους. Για την ασφαλεια σας μονο απο πρακτορειο. Εμεις κλεισαμε καιρο πριν το ταξιδι αφου ανταλλαξα μειλς με πολλα πρακτορεια και διαβασα σχολια στο tripadvisor.. Εμβολια καναμε για ηπατίτιδα Α (απαραιτητο) και για τετανο διφθεριτιδα.. Θελαμε και για τυφοειδη πυρετο αλλα μετα απο επικοινωνια με keelpno μαθαμε πως δεν υπηρχε πουθενα διαθέσιμο.. Τωρα μπορει να εχει.. Χαπια για ελονοσια δε πηραμε (ευδοκιμεί σε συγκεκριμενες περιοχες στην ενδοχωρα κυριως) αλλα προσεχαμε πολυ να μη μας τσιμπησουν καθολου κουνουπια.. Για την προετοιμασία τα γραφω αναλυτικα στα πρωτα κεφαλαια της ιστορίας.. Καλη προετοιμασία και καλο ταξιδι!!Τι ωραία ιστορία!!! Σκέφτομαι μήπως και εμείς κλείσουμε private οδηγό, τουλάχιστον για κανα δυο μέρες... είναι εύκολο να βρεις εκεί;
ΣΟΣ! Εμβόλια κάνατε; Χάπια για ελονοσία παίρνατε;;;
1) Όταν είχα πάει εγώ "private οδηγό" είχαμε κλείσει απο την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που μέναμε , οπότε ήταν γνωστός και είχε την "ευθύνη" το ξενοδοχείο ...Σκέφτομαι μήπως και εμείς κλείσουμε private οδηγό, τουλάχιστον για κανα δυο μέρες... είναι εύκολο να βρεις εκεί;
Εμείς κυκλοφορούσαμε με ΜΜΜ που είναι πολύ βολικά, αλλά για κάποιες εκδρομές κλείσαμε οδηγό μέσω των καταλυμάτων μας. Γενικά αν δεν θες να κάνεις όλο σου το ταξίδι με οδηγό θα σου πρότεινα να έκλεινες επιτόπου, ούτως ώστε να κάνεις τα παζαρέματά σου, αλλά και για να αποφύγεις δυσάρεστες "εκπλήξεις". Προσωπικά δεν ήθελα να έχω οδηγό κάθε μέρα για πολλούς λόγους, αλλά αυτά είναι και ζητήματα προσωπικών προτιμήσεων.Τι ωραία ιστορία!!! Σκέφτομαι μήπως και εμείς κλείσουμε private οδηγό, τουλάχιστον για κανα δυο μέρες... είναι εύκολο να βρεις εκεί;
Είχαμε γεμάτο πρόγραμμα γιαυτό πήγαμε πρωί πρωί, και δε ξέραμε κιόλας πόσο κόσμο θα μάζευε πιο μετά.. Γύρω στις 8 είχε πολύ λίγο κόσμο, κανένα 2ωρο μετά είχε αρκετούς αλλά όχι και χαμό, έβρισκες άνετα να κάτσεις..Σας ευχαριστώ παιδιά! Άρα ούτε εμβόλια, ούτε χάπια! Τέλεια! Τώρα προβληματίζομαι με το θέμα ξενοδοχείο. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το Tortuga hotel στην Unawatuna, αλλα δυστυχώς είναι fully booked. Βασικά ότι καλά βρίσκω, όλα fully booked ειναι Λέτε να έχω θέμα με τη διαμονή;;; Πολύ δημοφιλής αποδείχθηκε η Σρι Λάνκα! Διάβασα @echo2011 ότι πήγες από τις 7 να προλάβεις ξαπλώστρα. Τόσο κόσμος;;; Δλδ θα πρέπει να ξυπνάμε χαράματα για μια θέση στον ήλιο;
Κοίτα, την υπατίτιδα Α μαλλον την έχω κολλήσει απ την Ινδια οπότε δεν ανησυχώ!!! χαχαχα!!! Με το πρόγραμμα τι κάνω ειν' το θέμα... έχω πελαγώσειΣε συζήτηση που είχα με ντόπιο μου είπε ότι ηπατιτιδα Α κολλάς πολύ εύκολα από μολυσμένο νερό ή φαγητό..
Δεν γίνεται αλλιώς όμως... Κοίτα, απ' ότι βλέπω μέχρι Κολόμπο έχουν φτιάξει έναν υπέροχο αυτοκινητόδρομο ευρωπαϊκων προδιαγραφών. Από Κολόμπο για Κάντυ δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι κανά 4ωρο... τουλάχιστον έτσι λέει στο googlemaps. Έχεις εμπειρία;;;@panius η διαδρομή unawatuna- kandy σε μια μερα θα είναι σίγουρα μεγάλη ταλαιπωρία!