• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εξαφανίστηκε η ... πτήση (aegean)

romaios

New Member
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Έχω κλείσει εισητήρια για Αθήνα- Βιέννη- Αθήνα με aegean το Δεκέμβρη.
Μιας και ενδιαφερόταν φίλος να έρθει μαζί, μπήκαμε να δούμε σήμερα τις τιμές. Αλλά η πτήση μου δεν υπάρχει!! Η σελίδα της εταιρείας βγάζει σφάλμα, αν προσπαθήσω να κάνω αναζήτηση για κράτηση εισιτηρίου, μετά το τέλος Οκτωβρίου.

Τι μπορεί να συνέβη; Θα μου ακυρώσουν την πτήση και απλά δε με έχουν ενημερώσει ακόμα; Αν συμβεί αυτό μπορώ να απαιτήσω να μου δώσουν τα λεφτά πίσω ή είμαι υποχρεωμένος να πετάξω άλλη ώρα ή με άλλη αεροπορική εταιρεία (ακόμα και με ενδιάμεσους προορισμούς)? Αν γνωρίζει κάποιος, ας με βοηθήσει γιατί πρέπει να δω τι θα κάνω και με το θέμα του ξενοδοχείου.

Ευχαριστώ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην εταιρεία;
Πιθανόν να είναι στη φάση αλλαγής των δρομολογίων για το χειμώνα...,εμένα έτσι μου είχε τύχει να αγοράσω θέση για μια πτήση Θεσνίκη-Αθήνα 6 μήνες περίπου πρίν,(από Ιούνιο για Δεκέμβριο)η συγκεκριμένη όμως πτήση ακυρώθηκε και με μετακίνησαν (με πήραν τηλέφωνο βέβαια),μάλιστα με ρώτησαν αν λόγω αλλαγής ήθελα να ακυρώσω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω ή ήθελα οποιαδήποτε αλλαγή.

Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
χαχαχα το χω πάθει και εγώ με άλλη εταιρεία ... μόνο που εγώ ήμουν ήδη στο αεροδρομίο και δεν με είχαν πάρει τηλ..τρελλάθηκα!

romaios

New Member
Ευχαριστώ παιδιά, θα πάρω τηλέφωνο να μου επιστραφούν τα χρήματα. Ελπίζω να τα καταφέρω?!
@romantic woman σε παρόμοια περίπτωση που μου άλλαξαν ώρα για πτήση εσωτερικού με ενημέρωσαν τηλεφωνικά. Δεν υπήρχε πρόβλημα γιατί η πτήση υπήρχε με άλλη ώρα. Αυτή η πτήση εξαφανίστηκε.
Το καλό είναι ότι νομίζω πετάει και η austrian και η ολυμπιακή οπότε θα κοιτάξω τι λένε αυτές, ώστε μόλις επιστρέψουν τα χρήματα να κινηθώ προς αυτές.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ζήτα να πετάξεις με Austrian. Τί τις έχουμε τις συμμαχίες.

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Ευχαριστώ παιδιά, θα πάρω τηλέφωνο να μου επιστραφούν τα χρήματα. Ελπίζω να τα καταφέρω?!
@romantic woman σε παρόμοια περίπτωση που μου άλλαξαν ώρα για πτήση εσωτερικού με ενημέρωσαν τηλεφωνικά. Δεν υπήρχε πρόβλημα γιατί η πτήση υπήρχε με άλλη ώρα. Αυτή η πτήση εξαφανίστηκε.
Το καλό είναι ότι νομίζω πετάει και η austrian και η ολυμπιακή οπότε θα κοιτάξω τι λένε αυτές, ώστε μόλις επιστρέψουν τα χρήματα να κινηθώ προς αυτές.
Λοιπόν, πριν 1,5 χρόνο μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με την ίδια εταιρία και για τον ίδιο προορισμό.Είχαν βγάλει μια προσφορά για Βιέννη έσπευσα να κλείσω τα εισητήρια και 5 ημέρες πριν την ανάχωρηση με ενημέρωσαν τηλεφωνικά οτι η πτήση δεν θα πραγματοποιθεί (κατάργηση προορισμού για εμπορικούς λόγους) και με ρώτησαν αν ήθελα να πετάξω με Austrian.Δε με χάλασε και ιδιαίτερα και είπα ναι.Έλα όμως που η πτήση ήταν απόγευμα!Θα έφτανα δηλαδή πολύ αργότερα από οτι είχα υπολογίσει και μιας και πήγαινα για το τριήμερο της 1 Μαϊου, αυτό δε με συνέφερε.Μπήκα λοιπόν στο site της Austrian είδα τις ώρες πτήσεις και διαπίστωσα ότι έχει και πρωινή πτήση (κάτι που δε μου ανέφεραν από την δική μας εταιρία), έτσι τους ξαναπήρα είπα ότι θέλω με πρωινή πτήση, μου άλλαξαν και το εισητήριο της ανταπόκρισης από Ηράκλειο (σε 2 ώρες αργότερα γιατί τους παραπονέθηκα τι θα κάνω 5 ώρες στο Ελ.Βελ - παρόλο που ήταν non refundable) και έτσι έκανα το ταξιδάκι μου ωραία και καλά.(Εννοείται ότι αν επιχειρούσα να κλείσω εισητήρια μόνη μου με Austrian την τελευταία στιγμή θα μου έβγαιναν πάρα πολύ ακριβότερα μιας και από Aegean τα είχα πετύχει σε τρελή προσφορά, οπότε νομίζω το καλύτερο είναι να απευθυνθείς στην Aegean και να ζητήσεις να σου βρούν άλλη πτήση οι ίδιοι).Μάλλον η Βιέννη από τότε δεν τους είχε κάτσει καλά ως προορισμός για αυτό την έφαγε η μαρμάγκα.....:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom