marialovestotrave
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΠΟΥΤΑΝ
ποια ειναι η γνώμη σας για την easy jet???????
Θα πετάει μέσω της Delta Airlines (αν θυμάμαι σωστά) με συνεργαζόμενη πτήση. Αυτό ακούστηκε τουλάχιστον για την πρώτη φάση.
Σε πτήσεις προς άλλους προορισμούς όπου χρησιμοποιείς την Σιγκαπούρη σαν σταθμό μετεπιβίβασης, παρέχει μία διανυκτέρευση στην Σιγκαπούρη.παιδια η singapore δίνει διαμονή σε ξενοδοχείο σε μεγάλα ταξίδια?
Νομίζω πως σπάνια έχει καθυστερήσεις.Πολύ καλή για να πας στο Λονδίνο με 100 ευρώ και κάτι αρκεί να έχεις κλείσει νωρίς...Μικρές καθυστερήσεις,το προσωπικό οι γνωστοί Άγγλοι τίποτα παραπάνω,όριο στο βάρος της βαλίτσας αλλιώς πληρώνεις αδρα,ότι θέλεις το αγοράζεις-δεν σου προσφέρεται τίποτα μέσα στο αεροπλάνο,οι θέσεις δεν είναι και οι πιο άνετες,οι πτήσεις έχουν πάντα πολύ μεγάλη πληρότητα,από Θεσσαλονίκη μόνο 3 προορισμοί:evil:....Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη όσον αφορά τη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών..
Θα πετάει μέσω της Delta Airlines (αν θυμάμαι σωστά) με συνεργαζόμενη πτήση. Αυτό ακούστηκε τουλάχιστον για την πρώτη φάση.
Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα, αφού θα ταξίδευα με την MS πριν τελικά προτιμήσω την Emirates (ίδια τιμή). Η γνώμη μου: μια πτήση είναι, θα περάσει.....δε είναι δα και τόσο μεγάλη από Κάιρο, έτσι?Λοιπόν, μάλλον καταλήξαμε. Θα πετάξουμε με Egyptair μέσω Καϊρου για Dar Es Salaam. Απόψεις για Egyptair? Εχω μπερδευτεί, διαβάζω τα σχόλια επιβατών απο Skytrax και είναι επιεικώς απογοητευτικά. Για μεγάλες πτήσεις λέτε να είναι πίκρα?