• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εντυπωσιακά Ενυδρεία ανά τον Κόσμο

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Καλησπέρα!Επειδή σε λίγες μέρες πάω Βαρκελώνη και Βαλένθια, ποιο από τα δύο ενυδρεία να επιλέξουμε γιατί δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε και στα δύο. Ισχύει ότι της Βαλένθια είναι καλύτερο;
Βαλένθια ασυζητιτί.

Δες μια μικρή περιγραφή από την ταξιδιωτική μου ιστορία εδώ:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...1%E9%EA%DE-%E9%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html?garpg=7

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Εγώ επισκέφθηκα το ενυδρείο του Λονδίνου το οποίο ήταν καλό αλλά πιο μικρό σίγουρα από της Βαλένθιας.Όμορφο είναι,αξίζει να το επισκεφθείτε, βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη ρόδα του Λονδίνου(London eye).
SEA LIFE London Aquarium - Official Site

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Στης Βαρκελώνης που πήγα, δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και άφωνη αλλά όπως και να έχει ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και δεν το μετανιώνω.
Αν το budget είναι περιορισμένο, τότε στην θέση σου θα ακολουθούσα την συμβουλή αυτών που έχουν επισκεφθεί και τα δύο, και θα διάλεγα την Βαλένθια, αλλιώς θα έκανα την βολτούλα μου και στα δύο.

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Το Oceanographic της Βαλένθια είναι όντως εντυπωσιακό, όχι μόνο ως ενυδρείο (εννοώ τα εκθέματά του) αλλά και ως χώρος εξωτερικά. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική των χώρων που το απαρτίζουν (είναι μέρος της City of Arts and Sciences) το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα ενυδρεία. Βέβαια δεν έχω επισκεφτεί πολλά για να έχω ιδία άποψη, αλλά σίγουρα το θεωρώ μακράν καλύτερο του London Acquarium, του Barcelona Aquarium και του Creataquarium που έχω επισκεφτεί. Προσωπικά βρήκα της Βαλένθια καλύτερο και από το Shedd του Σικάγου που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Αμερική. Στο Oceanographic μας άρεσε πάρα πολύ το σόου με τα δελφίνια. Υπάρχει και underwater εστιατόριo για όποιον το επιθυμεί. Σύντομα θα επισκεφτώ και το καινούριο ενυδρείο της Κωνσταντινούπολης για να δούμε αν όντως είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το διαφημίζουν.

Δες και μερικές δικές μου φωτογραφίες...

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα