angryDuck
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλαδα
Εχετε να προτεινετε καποιο ενοικιαζομενο δωματιο? Ψαχνουμε για Αύγουστο και ότι τιμη έχουμε δει ξεκινάει απο 100...
Καλύτερα να μείνετε στο Χωριό (Χώρα). Υπάρχει λεωφορείο για τις παραλίες, αλλά θα περιοριστείτε πολύ αν μείνετε στο Καλαμίτσι, καθώς δεν έχει τίποτα εκτός από την ταβέρνα που αναφέρθηκε πριν.ειναι εύκολη η προσβαση στη χώρα απο το Καλαμίτσι?
Είχα μείνει κι εγώ στο Μελτέμι στη χώρα. Δες και σε airbnb.Καλησπερα παιδια και καλο μηνα σε ολους ... αναρωτιεμαι αν βρεισκετε στη παρεα μας κανεις που να γνωριζει καποιο οικονομικο καταλυμα με πιθανη διαθεσιμοτητα τον Αυγουστο ... Εχω αποφασισει για Μηλο και Κιμωλο αλλα εχω δυσκολευτει πολυ περισσοτερο απο το αναμενομενο μιας και στα δυο νησια φαινεται να υπαρχει πληροτητα !
https://www.e-kyklades.gr/travel/tourism/milos_accommodation?lang=elΚαλησπερα παιδια και καλο μηνα σε ολους ... αναρωτιεμαι αν βρεισκετε στη παρεα μας κανεις που να γνωριζει καποιο οικονομικο καταλυμα με πιθανη διαθεσιμοτητα τον Αυγουστο ... Εχω αποφασισει για Μηλο και Κιμωλο αλλα εχω δυσκολευτει πολυ περισσοτερο απο το αναμενομενο μιας και στα δυο νησια φαινεται να υπαρχει πληροτητα !