Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ωχ ποιο καινούριο; δεν έχω πάρει πρέφα.
Μεχρι να παρεις πρεφα, θα βλεπεις την corvette σε φωτογραφιαΩχ ποιο καινούριο; δεν έχω πάρει πρέφα.
νομιζω οτι προλαβαινειs. διαβαζειs οπωs ο καθε οδηγοs που σεβεται τον εαυτο του το γκρουπ ταξιδευτεs με ΙX (διαδικαστικα) και ενημερωνεσαι..Ωχ ποιο καινούριο; δεν έχω πάρει πρέφα.
Δεν χρειαζεται να δηλωσεις απωλεια....βγαζεις ενα παραβολο των 30 ευρω και περνεις καινουργιο διπλωμα με λατινικους χαρακτηρες και chip οπως ειναι στις ΗΠΑ (στο περιπου....δηλαδη...)αν προλαβαινειs δηλωσε απωλεια και βγαλε το καινουριο με λατινικουs xαρακτηρεs.
εισαι σιγουροs? ειxε βγει ανακοινωση του ΥΜΕ οτι η αντικατασταση γινεται μονο απο 1/4. η εκδοση νεων αδειων μονο, γινεται απο τον Ιανουαριο, γι αυτο ειπα για δηλωση απωλειαs.αν βιαζεται δηλ.Δεν χρειαζεται να δηλωσεις απωλεια....βγαζεις ενα παραβολο των 30 ευρω και περνεις καινουργιο διπλωμα με λατινικους χαρακτηρες και chip οπως ειναι στις ΗΠΑ (στο περιπου....δηλαδη...)
Είσαι ΟΚ (κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε)Ρε παιδιά μη με αγχώνετε. Με αυτό που έχω , συν τη διεθνή άδεια που έβγαλα στην ΕΛΠΑ δεν είμαι οκ;
Το θέμα αυτό είναι στην ενότητα της Β. Αμερικής. Καλύτερα κάνε την ερώτησή σου εκεί που πρέπει....Εγω που εχω το καινούριο διπλωμα και θα παω Ιταλία Γαλλια χρειάζομαι και το χαρτί της ΕΛΠΑ? δεν εχω καταλάβει καλα.
Ok, απλα ειπα να μην ανοιγω καινουριο post.Το θέμα αυτό είναι στην ενότητα της Β. Αμερικής. Καλύτερα κάνε την ερώτησή σου εκεί που πρέπει....