• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινητου σε αεροδρομια

Sweetchild

New Member
φθηνό και χωρίς πιστωτική και πολλοί οδηγοί..πολλά ζητάς, αλλά όλα γίνονται. γκουγκλάρισε, στείλε email και ρώτα.
Autonoleggio auto senza carta di credito Roma, Noleggio e affitto auto senza carta di credito a Roma | Autonoleggio Roma RBC
Ε βαζουμε τις καλυτερες επιλογες και απο κει και περα κοβουμε κατι... Αναγκαστικα! :)

alex_thess

Member
εχω μονο Prepaird card μπορω να κλεισω αμαξι απο την ιταλια? ( Ρωμη) αν ναι , απο ποια εταιρεια?

Καλησπέρα, Φιλε ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείς να κάνεις μονο με πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού η αν έχει κάποιος αλλος Πιστωτική κάρτα και βάλεις τον ιδιο οδηγό και εσύ να είσαι συνοδηγός - extra ασφάλεια - για να εισαι νομικά κατοχυρωμένος. credit card όχι cash card, elektron, η prepaid card η κάτι άλλο.

Την credit card την απαιτούν οι πολυεθνικές εταιρίες Avis, Hertz, National Alamo, Thrifth, dollar κ.τλ για εγγύση (όχι μόνο για πληρωμή). Π.χ Περνεις το αμάξι με γεμάτο τεπόζιτο και πρέπει να το επιστρέψεις γεμάτο. Δεν έχεις λεφτα για να πληρώσεις το πέναλτυ. Πως θα πληρώσει την έξτρα βενζίνη? Το τουρστικό γραφείο που έκανες την κράτηση? Το online γραφειο που έκανες την κράτηση? Ο υπάλληλος που σου έδωσε το κλέιδι? κ.τ.λ..... Για αυτό θέλουν την πιστώτικη κάρτα! Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος - τρακαρίσματος, κλοπής αυτοκινήτου, φθορά του εσωτερικού του αυτοκινήτου, παραβίαση του ΚΟΚ κ.τ.λ.....

Το χειρότερο στην περίπτωση σου? Πληρώνεις με prepaid - non refundable πας να ενοικίασεις το αυτοκίνητο και δεν σου δίνουν γιατί δεν έχεις πιστωτική κάρτα! Χανεις και τα λέφτα που έδωσες στην prepaid. Παντα σου αναφέρουν. Driver must have a valid credit card! Για να μην σου πω ότι σε μεγάλες κατηγορίες αυτοκινήτου και ιδιαίτερα luxury car πρεπει o οδηγός να ειναι κάτοχος 2 πιστωτικών κάρτων.

Μονο κάποιες τοπικές εταιρίες (όχι πολυεθνικές) ΙΣΩΣ να σου το νοικίασουν αν και στο εξωτερικό ειναι σχεδόν απιθανο!

ελπίζω να βοήθησα!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΙΣΩΣ να σου το νοικίασουν αν και στο εξωτερικό ειναι σχεδόν απιθανο!
!
καθολου απιθανο. Δεν ειδες το προηγουμενο ποστ?
Ηδη παρεθεσα το σαιτ μιας. Ενδεικτικα, γιατι ενα σωρο νοικιαζουν χωρις καρτα. Τοπικες.

cool11

Member
Καλησπέρα, Φιλε ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείς να κάνεις μονο με πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού η αν έχει κάποιος αλλος Πιστωτική κάρτα και βάλεις τον ιδιο οδηγό και εσύ να είσαι συνοδηγός - extra ασφάλεια - για να εισαι νομικά κατοχυρωμένος. credit card όχι cash card, elektron, η prepaid card η κάτι άλλο.

Την credit card την απαιτούν οι πολυεθνικές εταιρίες Avis, Hertz, National Alamo, Thrifth, dollar κ.τλ για εγγύση (όχι μόνο για πληρωμή). Π.χ Περνεις το αμάξι με γεμάτο τεπόζιτο και πρέπει να το επιστρέψεις γεμάτο. Δεν έχεις λεφτα για να πληρώσεις το πέναλτυ. Πως θα πληρώσει την έξτρα βενζίνη? Το τουρστικό γραφείο που έκανες την κράτηση? Το online γραφειο που έκανες την κράτηση? Ο υπάλληλος που σου έδωσε το κλέιδι? κ.τ.λ..... Για αυτό θέλουν την πιστώτικη κάρτα! Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος - τρακαρίσματος, κλοπής αυτοκινήτου, φθορά του εσωτερικού του αυτοκινήτου, παραβίαση του ΚΟΚ κ.τ.λ.....

Το χειρότερο στην περίπτωση σου? Πληρώνεις με prepaid - non refundable πας να ενοικίασεις το αυτοκίνητο και δεν σου δίνουν γιατί δεν έχεις πιστωτική κάρτα! Χανεις και τα λέφτα που έδωσες στην prepaid. Παντα σου αναφέρουν. Driver must have a valid credit card! Για να μην σου πω ότι σε μεγάλες κατηγορίες αυτοκινήτου και ιδιαίτερα luxury car πρεπει o οδηγός να ειναι κάτοχος 2 πιστωτικών κάρτων.

Μονο κάποιες τοπικές εταιρίες (όχι πολυεθνικές) ΙΣΩΣ να σου το νοικίασουν αν και στο εξωτερικό ειναι σχεδόν απιθανο!

ελπίζω να βοήθησα!
Δηλαδη, με την χρεωστικη της Πειραιως, που την εχουν δεχτει οπου κι αν την χρησιμοποιησα(paypal, ebay, amazon, e-shop sites αμερικης και ευρωπης κλπ), θα εχω προβλημα;

alex_thess

Member
καθολου απιθανο. Δεν ειδες το προηγουμενο ποστ?
Ηδη παρεθεσα το σαιτ μιας. Ενδεικτικα, γιατι ενα σωρο νοικιαζουν χωρις καρτα. Τοπικες.
Το είδα και έχεις δικαιο. Αλλά είναι μονο τοπικές! Είπα είναι σχεδόν απίθανο και όχι απίθανο!
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το εν λόγω site στο τηλ που έχει 800... αλλά δεν τα κατάφερα! Ειναι τύπου αστική χρέωση από όποια πολη της Ιταλίας και αν τηλεφωνείς και όχι εξωτερικό!
Εστειλα e-mail την παρασκευή το απόγευμα και πάλι το ίδιο e-mail την Δευτέρα αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Για εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μονο η τιμή αλλα και η ποιότητα εξυπηρέτησης! Οχι και οτι οι πολυεθνικές έχουν άψογο και service :bleh:

Δεν ξέρω αν εσύ την έχεις χρησημοποιήσει την παραπάνω εταιρία και έμεινες ικανοποιημένος απο το service αλλά εγώ αναφέρω οτι σε 2 e-mail που έστειλα δεν μου απάντησαν εδώ και 4 μέρες (η 2,5 εργάσιμες μέρες)!

Προσωπική ταπεινή γνώμη....

alex_thess

Member
Δηλαδη, με την χρεωστικη της Πειραιως, που την εχουν δεχτει οπου κι αν την χρησιμοποιησα(paypal, ebay, amazon, e-shop sites αμερικης και ευρωπης κλπ), θα εχω προβλημα;
Εγώ αναφέρομαι ΜΟΝΟ για την ενοικίαση αυτοκινήτου με πολυεθνικές και σε πραγματικά ελάχιστα ξενοδοχεία συνήθως σε 5* και όχι σε υλικά αγαθά η online παροχή υπηρεσιών!
Την πιστωτική κάρτα δεν την θέλουν για πληρωμή (αν ειναι refundable η τιμή) αλλά για εγγυτική! πχ. Επιστρέφεις το αμάξι και δεν εχεις το τεπόζιτο γεμάτο όπως δηλαδή το παρέλαβες! Δεν έχεις cash μαζί σου ούτε και λεφτά φορτισμένα στην κάρτα σου! Πως θα σε χρεώσουν??????

cool11

Member
Εγώ αναφέρομαι ΜΟΝΟ για την ενοικίαση αυτοκινήτου με πολυεθνικές και σε πραγματικά ελάχιστα ξενοδοχεία συνήθως σε 5* και όχι σε υλικά αγαθά η online παροχή υπηρεσιών!
Την πιστωτική κάρτα δεν την θέλουν για πληρωμή (αν ειναι refundable η τιμή) αλλά για εγγυτική! πχ. Επιστρέφεις το αμάξι και δεν εχεις το τεπόζιτο γεμάτο όπως δηλαδή το παρέλαβες! Δεν έχεις cash μαζί σου ούτε και λεφτά φορτισμένα στην κάρτα σου! Πως θα σε χρεώσουν??????
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει κανει κρατηση σε ξενοδοχειο ή ενοικιαση αυτοκινητων online, με χρεωστικη;

alex_thess

Member
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει κανει κρατηση σε ξενοδοχειο ή ενοικιαση αυτοκινητων online, με χρεωστικη;
Αυτοκινητο μην κανεις με χρεωστική για όλους τους παραπάνω λόγους! Ξενοδοχείο δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα! Αλλα μπορεις να κάνεις κράτηση σε hotel online και χωρις πιστωτική/χρεωστική κάρτα!

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Παιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση! Θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για Ιταλία αλλά έχουμε μόνο την prepaid winbank της Πειραιώς κι όχι πιστωτική. Επειδή οι γνώμες εδώ γι'αυτό το θέμα είναι αντιφατικες και δε βγάζω άκρη, ποιο είναι το resumé ? Ότι άλλες εταιρείες δέχονται κι άλλες όχι? Να ψάχνω στους όρους τους και να στείλω email? Έχει κάποιος αντίστοιχη προσωπική εμπειρία?

alex_thess

Member
Παιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση! Θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για Ιταλία αλλά έχουμε μόνο την prepaid winbank της Πειραιώς κι όχι πιστωτική. Επειδή οι γνώμες εδώ γι'αυτό το θέμα είναι αντιφατικες και δε βγάζω άκρη, ποιο είναι το resumé ? Ότι άλλες εταιρείες δέχονται κι άλλες όχι? Να ψάχνω στους όρους τους και να στείλω email? Έχει κάποιος αντίστοιχη προσωπική εμπειρία?
k. Venia,
Οι απόψεις για τις prepaid και τις πιστωτικες κάρτες δεν ειναι καθόλου αντιφατικές! Οι πολυεθνικές εταιρίες τύπου Avis, Hertz, National Alamo, Thrifty κ.τ.λ. θέλουν μονο ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ!!!!!!! Την πιστωτική κάρτα την θέλουν κυρίως για εγγύση!!!! Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα μου αν κάνετε 1 τηλέφωνο στο τμήμα κρατήσεων της εκάστοτε εταιρίας!
Μονο κάποιες τοπικές εταιρίες ισως να μπορέσουν να σας εξυπηρετήσουν!

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Παιδες χρονια πολλα και χριστος ανέστη! Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα, αλλα μηπως εχει ακουσει κανεις ή έχει κλείσει με το economy car rentals.com ??? Ψαχνω αυτοκινητο για κυπρο ( αν κ πολυ ανηχυσω αν θα τα καταφερω χωρις να στουκαρω πουθενα) και ειναι το μονο σαητ που μου δινει χιλιαρακι σε καλη τιμη. Συγκεκριμενα 68 ευρω 4 μερες. Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα ημουν ευγνωμων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom