makisg
Member
Η γε
Η γενική σύσταση είναι η ασφάλεια να γίνεται στο γκισέ της εταιρίας πράγμα το οποίο ακολουθώ πάντα στις ενοικιάσεις μου. Εάν η κράτηση γίνει απ" ευθείας από την εταιρία κάνεις και την ασφάλεια μαζί. Για το telepass που ρωτάς δεν έχω άποψη.
Καλημέρα. Επειδή δεν έχω ακόμα κατασταλάξει, τι ειναι τελικά πιο συμφέρον: να κάνεις απλή ενοικίαση και να πληρωσεις την έξτρα ασφάλεια στο γκισέ (με την προοπτική ίσως και μιας αναβάθμισης αυτοκινήτου) ή να τα προπληρώσεις εξαρχής όλα (μαζί με την ολική κάλυψη)? Επίσης, οι μεσάζοντες τύπου rentalcars, discovercars, autoeurope κλπ, συμφέρουν ή υπάρχουν προβλήματα στην αποπληρωμή τυχόν ζημιάς?(προσωπικά, δεν τρελαίνομαι). Τέλος, έχει ζητήσει κανένας το telepass από εταιρία ενοικίασης? (για τα διόδια, κάπου είχα διαβάσει ότι ειναι εφικτό να το ζητήσεις χωρίς αρχική χρέωση, απλά μετά πρέπει να χρεωθείς ότι χλμ κάνεις, κάπως μπερδεύτηκα με αυτό). Ευχαριστώ προκαταβολικα
Η γενική σύσταση είναι η ασφάλεια να γίνεται στο γκισέ της εταιρίας πράγμα το οποίο ακολουθώ πάντα στις ενοικιάσεις μου. Εάν η κράτηση γίνει απ" ευθείας από την εταιρία κάνεις και την ασφάλεια μαζί. Για το telepass που ρωτάς δεν έχω άποψη.