• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ακρίβεια γιατί πέρασε ένας χρόνος, το τρίμηνο το έγραψα από την ημερομηνία της κλήσης. Νομίζω όμως ότι η εταιρία με ενημέρωσε μετά από μια εβδομάδα περίπου.
Μάλιστα!
Εχω την εντυπωση οτι παιζει να εχει χαθει η κληση μου...
Εμενα η παράβαση σημειωθηκε τον Μαιο, η εταιρεια με ενημέρωσε οτι έδωσε τα στοιχεια μου τελος Αυγουστου κ απο τοτε αναμενω

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μάλιστα!
Εμενα η παράβαση σημειωθηκε τον Μαιο, η εταιρεια με ενημέρωσε οτι έδωσε τα στοιχεια μου τελος Αυγουστου κ απο τοτε αναμενω

Στο μέιλ που σου έστειλε η εταιρεία με την κλήση, τσέκαρες ότι τα όλα στοιχεία σου ( όνομα, διεύθυνση κλπ.) είναι σωστά??

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μάλιστα, τί να πω. Αν η διεύθυνση σου υπάρχει και αλλού, να πήγε αλλού.
Eστειλα ενα μειλ στην δημοτικη τους αστυνομια, ας ελπίσουμε οτι θα βγαλω ακρη...ο Ιταλος παντως με το δωμάτιο δυσκολα θα ξαναφανει να πληρωσει!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μάλιστα!
Για παράβαση που είχα κάνει Ιούλιο (με δικό μου όχημα), έλαβα κλήση το χειμώνα

cosafiv

Member
σε Μιλανο και Βερονα που ειχα για εισοδο σε περιοχη μονιμων κατοικων ,με νοικιασμενο, η hertz, χρεωσε απ,ευθειας την πιστωτικη μου καρτα και μου εστειλαν επιστολη -ενημερωση...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.606
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom