oasisAthens
Member
Εγώ έχω νοικιάσει από Μόναχο με Europcar το καλοκαίρι και ένας φίλος μου μετά απο2 μήνες πάλι Europcar. Και στις 2 περιπτώσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Και στις 2 περιπτώσεις έγινε αναβάθμιση του αυτοκινήτου με καλύτερο. (εμένα αρκετά καλύτερο αλλά νομίζω ίσως έπαιξε ρόλο και το status μου στην εταιρεία.) Και μάλιστα εγώ χρειάστηκε να το κρατήσω ακόμα μια μέρα το όχημα και ήταν πάρα πολύ συνεννόησιμοι και πολύ μικρό αντίτιμο. Επίσης πολύ εύκολη παραλαβή και παράδοση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο με πινακίδες συνέχεια.Καλησπέρα σας, ψάχνοντας στο internet έχω αρχίσει και διαβάζω για περιπτώσεις που είτε σου δίνουν άλλο αυτοκίνητο από αυτό που έχεις κλείσει, είτε σου χρεώνουν αργότερα την κάρτα μετά με ποσά που δεν δικαιολογούνται και μετά τρέχα να βρεις λύση, κτλ..
Ήμουν που ήμουν αγχωμένος με το νοικιάσω αυτοκίνητο στο Μόναχο, ..διαβάζω και αυτά και έχω φρικάρει.
Σκεφτόμουν να νοικιάσω (όπως πρότεινε και ο φίλος πιο πάνω) από Sixt με Full κάλυψη ασφάλειας (για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, κτλ..).
Λέτε τελικά να την πατήσω και να ψάχνω μετά να βρω το δίκιο μου ?
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία από εταιρίες για ενοικίαση αυτοκινήτου σε αεροδρόμιο Μόναχο?
όλες οι προτάσεις, απόψεις, εμπειρίες θα είναι πιο πολύ από καλοδεχούμενες.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.