Μπορείτε αρκεί να το δηλώσετε. Μην το κάνετε χωρίς να το δηλώσετε γιατι τα αυτοκίνητα παρακολουθούνται που κινούνται απο τις εταιρείες με gps/trackers και θα σας χρεώσουν στην επιστροφή του.Γνωρίζει κανείς εαν όταν νοικιάσω το αυτοκίνητο μπορώ να πάω πχ Αυστρία ή Γερμανία ή κάποια άλλη χώρα και να γυρίσω πάλι πίσω? Απλώς βόλτα δλδ
Ναι μπορεισ! Εμεις πηγαμε απο Ιταλια Ελβετια μερικες μερες και παλι πισω.Γνωρίζει κανείς εαν όταν νοικιάσω το αυτοκίνητο μπορώ να πάω πχ Αυστρία ή Γερμανία ή κάποια άλλη χώρα και να γυρίσω πάλι πίσω? Απλώς βόλτα δλδ
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το κάνω από Πολωνία; Να νοικιάσω δηλ. αυτοκίνητο από Κατόβιτσε και να πάω ένα π.χ. 8ήμερο road trip σε Τσεχία και Γερμανία; Στους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών που βρίσκω δεν γράφει κάτι σχετικό.Μπορείτε αρκεί να το δηλώσετε. Μην το κάνετε χωρίς να το δηλώσετε γιατι τα αυτοκίνητα παρακολουθούνται που κινούνται απο τις εταιρείες με gps/trackers και θα σας χρεώσουν στην επιστροφή του.
Θα πρέπει πρώτα να δεις αν αυτό είναι εφικτό, και δεύτερο αν χρεώνουν επιπλέον.Μια ερώτηση εαν κατάλαβα καλά. Δλδ εαν νοικιάσω αυτοκίνητο σε μια χώρα και θέλω να ταξιδέψω σε άλλη χώρα σαν roadtrip και γυρίσω όμως στην αρχική χώρα, χρεώνουν κάτι παραπάνω?
Σίγουρα θα επιτρέπεται να βγάλεις το αυτοκίνητο από την Πολωνία. Στους όρους ενοικίασης αναφέρει πάντα σε ποιες χώρες επιτρέπεται να πας το αυτοκίνητο άφοβα και χωρίς επιπλέον κόστος.Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το κάνω από Πολωνία; Να νοικιάσω δηλ. αυτοκίνητο από Κατόβιτσε και να πάω ένα π.χ. 8ήμερο road trip σε Τσεχία και Γερμανία; Στους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών που βρίσκω δεν γράφει κάτι σχετικό.
Πότε λαμβάνει γνώση η εταιρεία ότι θέλω να βγω στο εξωτερικό; Αφού κλείσω το αυτοκίνητο και πάω να το παραλάβω; Πως θα ξέρω προκαταβολικά ποια εταιρεία επιτρέπει ή όχι το να βγάλω το αυτοκίνητο στο εξωτερικό;
Rentalcars, autoeurope και economybookingsΕπειδή ψάχνομαι να νοικιάσω το αυτοκίνητο από Μόναχο να κλείνω σιγά σιγά και αυτή την εκκρεμότητα..... Από που νοικιάζετε και είστε ευχαριστημένοι? Ποια εταιρία έχετε χρησημοποιησει ή ποια μηχανή αναζήτησης? Έχω πελαγώσει λίγο