O καθενας καταθετει την προσωπικη του. 1 φορα στο Orio Al Serio...η μοναδικη εταιρεια που ειναι εξοστρακισμενη μακρια απο το αεροδρομιο (5-6 km) , ολες οι αλλες ειναι μεσα. Μετα (την επιστροφη του) καταλαβα γιατι.Προσωπική σου εκτίμηση. Έχω νοικιάσει 2 φορές στην συγκεκριμένη εταιρία (Βαρκελώνη και Λισαβώνα) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Προσωπική σου εκτίμηση. Έχω νοικιάσει 2 φορές στην συγκεκριμένη εταιρία (Βαρκελώνη και Λισαβώνα) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Δεν μας λες και εμάς να μάθουμεO καθενας καταθετει την προσωπικη του. 1 φορα στο Orio Al Serio...η μοναδικη εταιρεια που ειναι εξοστρακισμενη μακρια απο το αεροδρομιο (5-6 km) , ολες οι αλλες ειναι μεσα. Μετα (την επιστροφη του) καταλαβα γιατι.
Ναι μπορείς.Απλα η χρέωση είναι αρκετά μεγαλύτερη.Το ειχαμε ψάξει όταν θέλαμε να νοικιάσουμε από Βιέννη και να το παραδώσουμε Μπρατισλάβα. Τελικά συνέφερε πιο πολύ να το παραδώσουμε Βιέννη και να πάρουμε τρένο για την Μπρατισλάβα!δε ξερω που να ρωτησω οποτε το κανω εδω.
μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο σε μια χωρα και να το παραδωσεις σε μια αλλη; φυσικα απο εταιρια με εκπροσωπιση και στις 2 χωρες
Ναι το έχω κάνει από Αυστρία για Ιταλία. Ή με την Sixt ή με την Hertz.δε ξερω που να ρωτησω οποτε το κανω εδω.
μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο σε μια χωρα και να το παραδωσεις σε μια αλλη; φυσικα απο εταιρια με εκπροσωπιση και στις 2 χωρες
Παιδια θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν γνωριζει καποιος. Θελω να ενοικιασω αυτοκινητο απο Φρανκφουρτη για να ταξιδεψω και Γαλλια το 2022. Επιτρεπεται ή υπαρχουν εταιρειες που δεν το επιτρεπουν . Πρεπει να ακολουθησω καποια διαδικασια. Και το αλλο μπορω να ενοικιασω τωρα και να ακυρωσω αν θελω ή υπαρχει χρεωση. Εχετε να μου προτεινεται καποια εταιρεια ενοικιασεις που θα με βοηθουσε;