• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

vasilisD

Member
Καλησπέρα σας!
Λόγο απειρίας σε ενοικίαση αυτοκινήτου θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.
αξίζει να πληρώσει κάποιος για την extra ασφάλιση που προσφέρουν οι εταιρίες? αναφέρομαι στην CDW . Έχω διαβάσει ότι σε χρεώνουν για το παραμικρό οπότε αξίζει να δώσει κάποιος το extra ποσό για να είναι περισσότερο καλλυμένος?
Ενδιαφερόμαστε να νοικιάσουμε αμάξι στην Ισλανδία και είμαστε σε σκέψη αν αξίζει να δώσουμε αυτά τα περίπου 120 ευρώ παραπάνω (15 ευρώ η μέρα κοστίζει) ή να επιλέξουμε την ασφάλιση για ash - dust που έχουν οι εταιρίες στην Ισλανδία και είναι στην μισή τιμή σχεδόν!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
είναι όπως το λες. σε χρεώνουν το παραμικρό. γιατί να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο??
εγώ πάντα νοικιάζω με πλήρη ασφάλεια. δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει η στραβή και πόσο μάλλον σε ξένη χώρα.

vasilisD

Member
έχεις δίκιο , ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή και θα πληρώνεις χρυσή μια γρατσουνιά κτλ! οπότε πλήρη ασφάλεια και το κεφάλι σου ήσυχο.

ευχαριστώ πολύ!

hamurabi

Member
Παιδια θελω να νοικιάζω αμαξι στο στρασβουργο.
Εχω δυο επιλογές για δείτε λιγο τους όρους και πειτε μου ειναι οκ; Εχουν πλήρη κάλυψη?

καποιος να βοηθησει παιδια για να κλεισω?
πια απτις δυο ειναι καλυτερη απο θεμα ορων κτλ?
δεν το πολυκατεχω στα αγγλικα

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καποιος να βοηθησει παιδια για να κλεισω?
πια απτις δυο ειναι καλυτερη απο θεμα ορων κτλ?
δεν το πολυκατεχω στα αγγλικα
Σορυ που θα στο πω ετσι, αλλα καλυτερα να ζητησεις βοηθεια απο καποιο αγγλομαθη φιλο/η σου. Πρεπει να διαβασεις πολυ καλα και να κατανοησεις τους ορους, που δεν φαινεται να το εχεις κανει. Βρισκονται στο χελπ. Πρωτα κατανοησε τους κ μετα αποφασισε το καλυτερο για σενα. Αλλιως παρε τηλ το ελληνικο τμημα της εταιρειας η κλεισε απο ελληνοφωνο σαιτ.

hamurabi

Member
Οκ τότε ευχαριστω.επειδή τα γραφεία τους προφανώς δε θα λειτουργήσουν προς όφελος μου αν κάποιος μπορεί να.με βοηθήσει παραπάνω για να.μη την πατήσω θα ειμουνα ευγνώμων.
Ευχαριστω

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αν κάποιος μπορεί να.με βοηθήσει παραπάνω για να.μη την πατήσω θα ειμουνα ευγνώμων.
Ευχαριστω
Μαλλον δεν καταλαβες. Σου ειπα οι οροι της κρατησης που παρεθεσες βρισκονται στο κουμπι "help" του τμηματος protection coverages) που προφανως δεν μπορουμε να ανοιξουμε. Ανοιξε το κ μετεφερε τους εδω η ψαξτο απο Argus, autoeurope,kayak κ ενα σωρο αλλα σαιτ που κανουν παμφθηνες κρατησεις στα ελληνικα.

hamurabi

Member
α με συγχωρεις ,οντως δε σε καταλαβα πριν.

η ασφαλεια ωστε και να φταιεω εγω σε ατυχημα να μη πληρωσω τιποτα πως λεγεται σταγγλικα?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η ασφαλεια ωστε και να φταιεω εγω σε ατυχημα να μη πληρωσω τιποτα πως λεγεται σταγγλικα?
μακαρι να ηταν τοσο απλο, με μια λεξη να καθαριζεις. collision damage waiver λεγεται, αλλα αυτο δεν εννοει οτι παντα δεν πληρωνεις τπτ. αναλογα την εταιρεια και την ενοικιαση. στη συγκεκριμενη που ανεφερες νομιζω την φουλ καλυψη την αποκαλει super collision damage waiver.
good luck.(καλη τυχη)

hamurabi

Member
Παιδια ερωτηση. Έκλεισα αμαξι για στρασβουργο μεσω της Avis.
Μου ήρθε email me reservation number και ολα κομπλέ.
Η ερωτηση μου ειναι γιατι δε μου ζήτησε πιστωτική?
Ποτε και πως γινεται η χρέωση;
Ευχαριστω

tdoumos

Member
Καλησπέρα σας, μήπως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά με την αποχή πιστωτικής;
Έχω κάνει κράτηση μέσω autoeurope(αυτοκίνητο από enterprise) στο αεροδρομιο του bergamο, επιλέγοντας το pακετο με τη μηδενική συμμετοχη(zero excess package)., για την ερχόμενη Κυριακή.
Σημερα όμως διαπίστωσα ότι ή πιστωτική μου έχει λήξει(τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιήσα μόνο την χρεωστική για αγορές)
Οπότε μου μένει μόνο ή χρεωστική και διαβάζω όπως παρέθεσε άνω ο Samion ότι επιβάλλεται ή παρουσία πιστωτικής για προεγκριση ποσού (1000 έως 2500 ευρώ).
Έστειλα email στην autoeurope και στην enterprise και περιμένω απαντηση.,όμως αν έχει βρεθεί κάποιος σε παρόμοια θέση ας απαντήσει παρακαλώ.
Ευχαριστώ πολυ

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Φίλε μου δεν μπορείς με την χρεωστική να νοικιάσεις αυτοκίνητο ...
είναι το πρώτο "στοιχείο" που ζητούν απαραίτητα οι εταιρίες ...
ΜΟΝΟ πιστωτική και μάλιστα να μην είναι κοντά η λήξη της ,,,,

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou