greekwolf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip America
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων αλλά εφόσον δέχονται μόνο πιστωτικές τα άλλα δεν έχουν σημασία πια! Θα με φάνε τα λεωφορεία/πούλμαν....
νομίζω αυτό φτανει. προσωπικά προτιμώ αυτό που "συνιστάται". και το κόστος είναι εξάλλου ελάχιστο, 30Ε ετησίως, μπροστά στο κόστος του ταξιδιού κάθε φορά.To IDP συνιστάται αλλά δεν είναι απαραίτητο.
μα κι εγώ δεν το έχω δείξει ποτέ το διεθνές. οι εταιρείες δεν το ζητούν. συζητάω μόνο για περίπτωση ελέγχου ή εμπλοκής σε ατύχημα-δικαστηριο.Στην πράξη δεν έχω δει κανέναν τουρίστα να μην παίρνει αμάξι με το ξένο δίπλωμα τα 12 χρόνια που είμαι στις ΗΠΑ.
Πιο πολύ και από διαβατήριο κοστίζει το παλιόχαρτο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι στις ΗΠΑ το χρεώνουν 15 δολάρια για όσους έχουν αμερικάνικο δίπλωμα.το 3ετές έχει 90Ε.
δοκιμασε να κανεις ενοικιαση μεσω τριτων πχ μεσω αεροπορικης εταιριας κοκ και δες αν σε συμφερει αλλιως λεοφοριο που ειναι και οικονομικοτεροΕυχαριστώ για τις απαντήσεις όλων αλλά εφόσον δέχονται μόνο πιστωτικές τα άλλα δεν έχουν σημασία πια! Θα με φάνε τα λεωφορεία/πούλμαν....
δεν διαφωνώ. αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι αυτό. απλά τα πληρώνουμε.Πιο πολύ και από διαβατήριο κοστίζει το παλιόχαρτο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι στις ΗΠΑ το χρεώνουν 15 δολάρια για όσους έχουν αμερικάνικο δίπλωμα.
και μην ξεχναμε πως εχει 15 δολάρια κ η φωτογραφία είναι δωρεάν ενώ εδώ πρέπει να βγάλεις εσύ!!κ κάτι ακόμα πως στην έλπα πρέπει να το αναφέρεισ εσύ πως θές για 3χρόνια αλλιώς δεν λένε τίποτα κ σου βγάζουν για 1χρόνοΠιο πολύ και από διαβατήριο κοστίζει το παλιόχαρτο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι στις ΗΠΑ το χρεώνουν 15 δολάρια για όσους έχουν αμερικάνικο δίπλωμα.