AERAS
Member
θυμάσαι συνολικό κόστος?το νεο διπλωμα βγαινει και ψηφιακα... εγω το εβγαλα ψηφιακα μεσα σε 20 μερες...
θυμάσαι συνολικό κόστος?το νεο διπλωμα βγαινει και ψηφιακα... εγω το εβγαλα ψηφιακα μεσα σε 20 μερες...
Ναι, συγκριτικά με άλλες χώρες για Ιούλιο. Ακρίβυνε και η Ρουμανία όμως....για ενοικίαση μίνιβαν τύπου Renault trafic με 9 θέσεις,θεωρείτε καλή τιμή 136€ την ημέρα? 684 σύνολο για 5 ημέρες με δεύτερο οδηγό και πλήρη ασφάλιση,
Καλύτερα με νέο δίπλωμαΕπίσης έχω το παλίο τρίπτυχο δίπλωμα με το σήμα της ευρωπαικής ένωσης. Γνωρίζει κάποιος αν είμαι οκ με αυτό?
Έχεις χάρτινο δίπλωμα οδήγησης και θες το πλαστικό; Δες πώς θα το αλλάξεις και πόσο κοστίζει; - Η παλαιού τύπου άδειες οδήγησης πρέπει κάποια στιγμή να αντικατασταθούν με τις νέες σε πλαστική μορφή. Αυτή είναι η διαδικασία.θυμάσαι συνολικό κόστος?
ενα παραβολο 108 ευρ θυμαμαι...θυμάσαι συνολικό κόστος?
Απο εδώ τη βγάζειςΣτην Ρουμανία χρειάζεται vinieta? και εάν ναι από που την αγοράζουμε?
Λογικά, λέω λογικά, τα νοικιάρικο δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι.Στην Ρουμανία χρειάζεται vinieta? και εάν ναι από που την αγοράζουμε?
συνηθως ειναι πληρωμενη , σε ετησια βαση απο το γραφειο που νοικιαζεις, ρωτα ομως οταν παραλαβεις αυτοκινητοαν
αν δεν την αγοράσω ηλεκτρονικά ,θα με ενημερώσουν από την Sixt κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου για να την αγοράσω τότε?
Για να βγάλεις ηλεκτρονικά βινιετα πρέπει να έχεις πινακίδα οχήματος. Εσυ θα μάθεις την πινακίδα όταν θα πας να το παραλάβεις.αν
αν δεν την αγοράσω ηλεκτρονικά ,θα με ενημερώσουν από την Sixt κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου για να την αγοράσω τότε?