Tα χειμερινα λαστιχα ειναι αρκετα καλα οταν εχει χιονι ομως σε περιπτωση μαυρου παγου νομιζω θα εχεις προβλημα .Φυσικα ολα εξαρτωνται απο τον καιρο αλλα και σε τι δρομους θα πας. Αν εισαι σε κεντρικους που τους καθαριζουν και εχει αρκετη κινηση τοτε τα λαστιχα θεωρω ειναι αρκετα.Η εταιρία που έχουμε νοικιάσει το αυτοκίνητο μας είπε πως έχει χειμερινά λάστιχα. Αλλιώς για αλυσίδες θέλει 7€ την μέρα. Πιστεύεται είμαστε εντάξει με τα λάστιχα η θα θέλουμε και αλυσίδες?
Θα πάμε και στο Μπράσοβ και στην Σιναια. Από τι είπε η @villi σίγουρα θα έχει χιόνια.Tα χειμερινα λαστιχα ειναι αρκετα καλα οταν εχει χιονι ομως σε περιπτωση μαυρου παγου νομιζω θα εχεις προβλημα .Φυσικα ολα εξαρτωνται απο τον καιρο αλλα και σε τι δρομους θα πας. Αν εισαι σε κεντρικους που τους καθαριζουν και εχει αρκετη κινηση τοτε τα λαστιχα θεωρω ειναι αρκετα.
Παρτε τοτε να ειστε σιγουροι. Καλυτερα να εχετε παρα να τυχει το οτιδηποτε. Μπροστα στην ασφαλεια σας το κοστος μην το σκεφτεστε.Θα πάμε και στο Μπράσοβ και στην Σιναια. Από τι είπε η @villi σίγουρα θα έχει χιόνια.
Καλημέρα! Εμείς ταξιδέψαμε 28/12-3/1 Ρουμανία. Νοίκιασαμε αμάξι από europcar. Το είχαμε κάνει κράτηση ηλεκτρονικά και μολις φτάσαμε αεροδρόμιο το παραλάβαμε απευθείας από εκεί. Όλα ήταν πολύ καλά, και από εξυπηρέτηση, αλλα και το οδικό δίκτυο παρόλο που ήταν με φουλ χιόνια δε μας δυσκόλεψε καθόλου.Γεία σας. θα βρεθώ στην Ρουμανία αρχές Μαρτίου και Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος εκτός από το Βουκουρέστι θα επισκεφτώ το Brasov ( αν προλάβω και την Sighisoara.) Αρχικά σκέφτηκα να πάρω το τρένο αλλά βλέποντας τις λεπτομέρειες μάλλον συμφέρει να νοικιάσω αυτοκίνητο. Δεν το έχω ξανακάνει καθώς συνήθως είτε πηγαίνω με το αμάξι μου , είτε χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ. Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ φοβάμαι λόγω έλλειψης σχετικής εμπειρίας μην την πατήσω με κανένα γραφείο ενοικίασης της πλάκας . Μέσα από το site της aegean, μου προτείνει να ενοικιάσω αυτοκίνητο της Hertz ή της Τhrifty το οποίο μου βγαίνει περίπου 20/ημέρα . Στις παροχές μου γράφει
είμαι καλυμμένος με αυτά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τις συγκεκριμένες εταιρίες στη Ρουμανία; Ευχαριστώ
- Ελεύθερα χλμ.
- Χρέωση Παράδοσης Αεροδρομίου
- Ασφάλεια Ιδίων Ζημιών με απαλλαγή CDW
- Κάλυψη Κλοπής
- ΦΠΑ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η europcar είναι αρκετά πιο ακριβή. Ενώ με την hertz έχω μια νορμάλ τιμή απλώς δεν ξέρω εάν χρειάζεται κάποια επιπλέον ασφάλιση ή εγγύηση 1000 ευρώ που ζητάνε κάποιοιΚαλημέρα! Εμείς ταξιδέψαμε 28/12-3/1 Ρουμανία. Νοίκιασαμε αμάξι από europcar. Το είχαμε κάνει κράτηση ηλεκτρονικά και μολις φτάσαμε αεροδρόμιο το παραλάβαμε απευθείας από εκεί. Όλα ήταν πολύ καλά, και από εξυπηρέτηση, αλλα και το οδικό δίκτυο παρόλο που ήταν με φουλ χιόνια δε μας δυσκόλεψε καθόλου.
Να πάτε οπωσδήποτε Σιγκισοαρα αξιζει πάρα πολύ! Κατ'εμέ δώστε περισσότερο έμφαση στην επαρχία της Ρουμανίας (Μπρασοβ, Μπραν, Σιγκισοαρα) και όχι τόσο Βουκουρεστι. Πολυ ωραια πολη αλλα δεν έχει πολλά αξιοθέατα. Αξιζει να κανετε ενα τουρ.
Το χάρτινο δίπλωμα σε κάποιες χώρες το δέχονται, π.χ. το έχω χρησιμοποιήσει στην Ιταλία, ενώ σε κάποιες άλλες όχι. Για την Ρουμανία δε γνωρίζω καθότι το είχα αλλάξει σε κάρτα. Σου συστήνω να το αλλάξεις κι εσύ αλλά εάν δεν προλαβαίνεις, στείλε μια ερώτηση στο γραφείο ενοικιάσεων που θα επιλέξεις να δεις τι θα σου απαντήσουν. Ενδέχεται να μην υπάρχει πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά τα μεγάλα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτου τύπου Hertz, Europcar κτλ δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο θέμα να σ΄εξαπατήσουν!ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη έχω μπερδευτεί πολύ. καταρχήν έχω χάρτινο δίπλωμα. και όχι κάρτα. και μάλλον δεν περνάει. Να βγάλω διεθνές δίπλωμά έλπα;.Πιστωτική κάρτα έχω και δεν εχω πρόβλημα να τη χρησιμοποιήσω αρκεί να είναι αξιόπιστο γραφείο ενοικίασης. αλλα διαβάζω σε αλλα σημεια του φορουμ αντικρουόμενα σχόλια και ασάφεια
οσον αφορα την ασφαλεια. δεν ξέρω τι να κάνω