lefterismega
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημέρα στην παρέα ...
Όπως λέει ο τίτλος μου'ρθε η τρελή αυτή ιδέα...
...είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά ! αλλά έχω και τις επιφυλάξεις μου ...
Οπότε η βοήθειά σας ή οι αντιρρήσεις σας θα είναι καταλυτικές για μένα ...
Συνήθως στα ταξίδια μου έκλεινα ξενοδοχεία και έκανα τις εξερευνήσεις μου με νοικιασμένο Ι.Χ.
Τον Σεπτέμβρη λοιπόν για καμιά 15ριά μέρες θα αλωνίσω Νορμανδία και πέριξ ... (πρώτα ο Θεός βέβαια γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει)
1) Συμφέρει συγκριτικά ξενοδοχείο+Ι.Χ. με έξοδα για Αυτοκινούμενο ?
2) Που πρέπει να παρκάρω/διανυκτερεύω ? (διάβασα σε σχετική ενότητα ότι υπάρχουν πολλές ευκολίες στη Γαλλία)
3) Πρόκειται για 1 ζευγάρι (εμένα και την συζυγάτα μου) ποιο είναι το ιδανικό μήκος ? (είμαστε ολιγαρκείς)
4) Τελικά πόσο κοστίζουν την ημέρα στη Γαλλία με πλήρη εξοπλισμό ?
5) Τι απαιτήσεις ισχύουν για την ενοικίαση όσο αφορά το κόστος ? (δέσμευση ποσού με πιστωτική κλπ)
6) Γνωρίζει κάποιος κάποια "καλή" εταιρία ενοικίασης στη Γαλλία ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Όπως λέει ο τίτλος μου'ρθε η τρελή αυτή ιδέα...
...είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά ! αλλά έχω και τις επιφυλάξεις μου ...
Οπότε η βοήθειά σας ή οι αντιρρήσεις σας θα είναι καταλυτικές για μένα ...
Συνήθως στα ταξίδια μου έκλεινα ξενοδοχεία και έκανα τις εξερευνήσεις μου με νοικιασμένο Ι.Χ.
Τον Σεπτέμβρη λοιπόν για καμιά 15ριά μέρες θα αλωνίσω Νορμανδία και πέριξ ... (πρώτα ο Θεός βέβαια γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει)
1) Συμφέρει συγκριτικά ξενοδοχείο+Ι.Χ. με έξοδα για Αυτοκινούμενο ?
2) Που πρέπει να παρκάρω/διανυκτερεύω ? (διάβασα σε σχετική ενότητα ότι υπάρχουν πολλές ευκολίες στη Γαλλία)
3) Πρόκειται για 1 ζευγάρι (εμένα και την συζυγάτα μου) ποιο είναι το ιδανικό μήκος ? (είμαστε ολιγαρκείς)
4) Τελικά πόσο κοστίζουν την ημέρα στη Γαλλία με πλήρη εξοπλισμό ?
5) Τι απαιτήσεις ισχύουν για την ενοικίαση όσο αφορά το κόστος ? (δέσμευση ποσού με πιστωτική κλπ)
6) Γνωρίζει κάποιος κάποια "καλή" εταιρία ενοικίασης στη Γαλλία ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...