• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φινλανδία Ελσίνκι, πληροφορίες/απορίες κ.α.

paefstra

Member
Έχεις να προτείνεις μέρη για φαγητό?
Μονο για μεσημερι εχω, στην κεντρικη αγορα στο λιμανι, πολλα, ομορφα και φθηνα εστιατορια με θαλασσινα. Επισης στο εστιατοριο της Κεντρικης Βιβλιοθηκης.
Για βραδυ μονο με φαι στο χερι και γευματα απο σουπερμαρκετ βγαινει οικονομικα.
Δειτε καποιο απο τα χοτελ Omena που εχει στο δωματιο προδιαγραφες για διατροφη τετοιου τυπου και ειναι καρακεντρικο με νορμαλ τιμη.

osfialgia

Member
Για πόσες μέρες ιδανικά θα λέγατε ότι προτείνεται μια επίσκεψη στο Ελσίνκι αυτή τη περίοδο του χρόνου;

Nick1

Member
Για πόσες μέρες ιδανικά θα λέγατε ότι προτείνεται μια επίσκεψη στο Ελσίνκι αυτή τη περίοδο του χρόνου;
Νομίζω 3 μέρες είναι αρκετές. Αν έχεις περισσότερο χρόνο συνδύασέ το με ημερήσια Εσθονία ή Τάμπερε που μπορείς να πας με το τρένο και έχει ενδιαφέρον. Γενικά να ξέρεις ότι αυτή την εποχή οι μέρες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο τον Ιούνιο (ακόμα μεγαλύτερες απ' ότι στην Ελλάδα) και ο καιρός είναι άστατος, οπότε σχεδίασε το ταξίδι ανάλογα.

Αυτη την στιγμη ειμαι Ελσινκι.
Θεωρώ τις τρεις ημερες ιδανικές βάση του προγράμματος που εχω βγάλει.
Ο καιρος ειναι άστατος, γύρω στους 20 μεγιστους.
Ημερα ικανοποιητική απο διάρκεια. Ο ήλιος πεφτει στις 21:30 αλλα το φως κρατάει αρκετα.

Robert

Member
Στο Ελσίνκι και στη Φινλανδία γενικότερα,μπορείς να κινείσαι με μετρητά ή θέλουν μόνο κάρτα;

Στο Ελσίνκι και στη Φινλανδία γενικότερα,μπορείς να κινείσαι με μετρητά ή θέλουν μόνο κάρτα;
Εγω Ελσινκι εδινα κανονικα μετρητά παρόλα αυτα καταλαβαινεις οτι χρησιμοποιούν περισσότερο κάρτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom