• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ελσίνκι-Ταλλίν-Λετονία-Λιθουανία

Triplover

Member
Καλησπέρα, τελικά διαλέξαμε το 8ημερο, γιατί πολύ πιθανόν να μην έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε και το Ελσίνσκι, το θέμα είναι ότι δυσκολεύομαι αρκετά να βρω πληροφορίες στο θέμα της εστίασης (είτε αλμυρές είτε γλυκές επιλογές και κυρίως τοπικές μπύρες), εάν μπορεί κάποιος να προσφέρει τις γνώσεις του θα ήμουν ευγνώμων.
https://www.ratebeer.com/BestInMyArea.asp?CountryID=71
Είναι η πιο δημοφιλής κοινότητα μπυρόβιων. Για μπύρε και μπυραρίες, από εκεί τα βρίσκω

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Για πειτε λιγο ρε παιδες, οικογενειακως με πρακτορειο απο Θεσ/νικη κοστος 3000,00 αξιζει το ταξιδι ? Με ημιδιατροφη 7ημερο για 3 ατομα !!! Γιατι μου φαινεται βουνο να το κανω μονος !

paefstra

Member
Αναλογα την αεροπορικη που θα πεταξεις, το ξενοδοχειο που θα μεινεις και ποσο ακριβα θα ειναι τα γευματα της ημιδιατροφης. Μπορει ναι, μπορει και οχι.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Προφανως με Air Baltic...πρωινο και γευμα ειναι μεσα στην τιμη !

escursione

Member
Για πειτε λιγο ρε παιδες, οικογενειακως με πρακτορειο απο Θεσ/νικη κοστος 3000,00 αξιζει το ταξιδι ? Με ημιδιατροφη 7ημερο για 3 ατομα !!! Γιατι μου φαινεται βουνο να το κανω μονος !
προσωπικά μου φαίνεται παρα πολυ ακριβό. Εγώ όταν το οργάνωσα μόνος μου μου στοίχισε τουλάχιστον 800 ευρώ λιγότερο στα 2 άτομα αναλογικά με 9 διανυκτερεύσεις. Επίσης με την ημερήσια στο Ελσίνκι που συνήθως είναι προαιρετική θα ξεπεράσεις τα 3000. Και το κυριότερο δίνεις 3000 και δεν ξέρεις που θα κοιμηθείς!
1. Αθήνα - Ταλλίν βρίσκεις Ιούλιο με λιγότερο από 100€ και επιστροφή από Βίλνιους μς 40€ Ryanair απευθείας.
2. κλείσε και ξενοδοχεία σχετικά οικονομικά
3. αγόρασε και τα εισιτήρια από πόλη σε πόλη με Luxexpress πανφτηνα
4. πάρε και έναν ταξιδιωτικό οδηγό της DK Estonia, Latvia, Lithuania http://www.public.gr/product/books/...e-estonia-latvia-and-lithuania/prod8491252pp/
και είσαι έτοιμος!!

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Bουνό δεν είναι γιατί πρακτικά επισκέπτεσαι τρεις πρωτεύουσες κάνοντας προαιρετικά και κάποιες μονοήμερες απ' αυτές οι οποίες συνδέονται με βολικές φθηνές λεωφορειακές γραμμές μεταξύ τους. Αν βρεις οικονομικά αεροπορικά (μιας και αυτή την εποχή οι τιμές τους θα είναι αυξημένες), η διαμονή είναι σχετικά οικονομική (εκτός φυσικά αν θες να μείνεις σε ξενοδοχεία μεγάλων δυτικών αλυσίδων ή σε πολυτελή κεντρικά μπουτίκ ξενοδοχεία). Η ημιδιατροφή πρακτικό νόημα δεν έχει μιας και θα βρεις να φας οικονομικά σε όλες τις χώρες (λίγο ακριβότερα στην Εσθονία).

Φυσικά η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν έχεις πάει Πολωνία, θα ήταν ένας πιο ενδιαφέρων προορισμός απ' το πανόραμα Βαλτικών όπως το αποκαλούν τα ταξιδιωτικά.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Μπορει καποιος π.χ να νοικιασε ι.χ απο το Ταλλιν και να μετακινηθει και στις αλλες πρωτευουσες ?

Bουνό δεν είναι γιατί πρακτικά επισκέπτεσαι τρεις πρωτεύουσες κάνοντας προαιρετικά και κάποιες μονοήμερες απ' αυτές οι οποίες συνδέονται με βολικές φθηνές λεωφορειακές γραμμές μεταξύ τους. Αν βρεις οικονομικά αεροπορικά (μιας και αυτή την εποχή οι τιμές τους θα είναι αυξημένες), η διαμονή είναι σχετικά οικονομική (εκτός φυσικά αν θες να μείνεις σε ξενοδοχεία μεγάλων δυτικών αλυσίδων ή σε πολυτελή κεντρικά μπουτίκ ξενοδοχεία). Η ημιδιατροφή πρακτικό νόημα δεν έχει μιας και θα βρεις να φας οικονομικά σε όλες τις χώρες (λίγο ακριβότερα στην Εσθονία).

Φυσικά η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν έχεις πάει Πολωνία, θα ήταν ένας πιο ενδιαφέρων προορισμός απ' το πανόραμα Βαλτικών όπως το αποκαλούν τα ταξιδιωτικά.
Τα αεροπορικα αγγιζουν το 1000ρικο και για τους τρεις μας...Ναι, πολωνια εχω παει ! Θελει ψαξιμο !

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Για ημιδιατροφη, την καταπιεση να ειμαι καπου ορισμενη ωρα δεν την αντεχω ουτε να με πληρωσουν, οποτε αδιαφορη.
Με 1000 ευρω το ατομο για 6 βραδια θα περιμενα και καλυτερη εταιρεια και μιλια και μπουτικ ξενοδοχεια παντως. Αν μιλαμε για Air Baltic, πολλα ειναι.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
προσωπικά μου φαίνεται παρα πολυ ακριβό. Εγώ όταν το οργάνωσα μόνος μου μου στοίχισε τουλάχιστον 800 ευρώ λιγότερο στα 2 άτομα αναλογικά με 9 διανυκτερεύσεις. Επίσης με την ημερήσια στο Ελσίνκι που συνήθως είναι προαιρετική θα ξεπεράσεις τα 3000. Και το κυριότερο δίνεις 3000 και δεν ξέρεις που θα κοιμηθείς!
1. Αθήνα - Ταλλίν βρίσκεις Ιούλιο με λιγότερο από 100€ και επιστροφή από Βίλνιους μς 40€ Ryanair απευθείας.
2. κλείσε και ξενοδοχεία σχετικά οικονομικά
3. αγόρασε και τα εισιτήρια από πόλη σε πόλη με Luxexpress πανφτηνα
4. πάρε και έναν ταξιδιωτικό οδηγό της DK Estonia, Latvia, Lithuania http://www.public.gr/product/books/...e-estonia-latvia-and-lithuania/prod8491252pp/
και είσαι έτοιμος!!
Ενα τεραστιο ευχαριστω για τη βοηθεια σου...θα το ψαξω οπως προτεινεις !

escursione

Member
Τα αεροπορικα αγγιζουν το 1000ρικο και για τους τρεις μας...Ναι, πολωνια εχω παει ! Θελει ψαξιμο !
Ποιά ημερομηνία σε βολεύει γιατί έγώ βλέπω πχ
Αθήνα Ταλλίν 12/7 98€ το άτομο και επιστροφή Βίλνιους- Αθήνα 19/7 46€ με Ryanair ή 22/7 39€
Από θεσ/νικη- Ταλλίν 13/7 77€ με Aegean μέσω Αθηνών ή 20/7 81€ ή 27/7 119€
Επιστροφή Βίλνιους-Θεσ/νίκη 20/7 130€ με Aegean, ή 22/7 94€ με Ryanair, ή 24/7 75€ με AirBaltic, 27/7 113 με Aegean, 31/7 75€ με AirBaltic.
Ψάξε έχει καλές τιμές......δες και το ανάποδο να πας Βίλνιους και επιστροφή από Ταλλίν ή και Ελσίνκι αν βρεις κάτι οικονομικό.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Ποιά ημερομηνία σε βολεύει γιατί έγώ βλέπω πχ
Αθήνα Ταλλίν 12/7 98€ το άτομο και επιστροφή Βίλνιους- Αθήνα 19/7 46€ με Ryanair ή 22/7 39€
Από θεσ/νικη- Ταλλίν 13/7 77€ με Aegean μέσω Αθηνών ή 20/7 81€ ή 27/7 119€
Επιστροφή Βίλνιους-Θεσ/νίκη 20/7 130€ με Aegean, ή 22/7 94€ με Ryanair, ή 24/7 75€ με AirBaltic, 27/7 113 με Aegean, 31/7 75€ με AirBaltic.
Ψάξε έχει καλές τιμές......δες και το ανάποδο να πας Βίλνιους και επιστροφή από Ταλλίν ή και Ελσίνκι αν βρεις κάτι οικονομικό.
Αυτα βλέπω τωρα !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα