underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ναι, τίποτα! Μια μέρα χαμένη μόνο.έλα μωρέ, σιγά την ταλαιπωρία το λεωφορείο Tallinn - Vilnius ;P
Ναι, τίποτα! Μια μέρα χαμένη μόνο.έλα μωρέ, σιγά την ταλαιπωρία το λεωφορείο Tallinn - Vilnius ;P
Μωρέ είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του νυχτερινού (πριν αλλάξω τα εισιτήρια και ανατραπούν τα σχέδια), αλλά αυτό φτάνει αξημέρωτα και πιθανότατα να μην μπορούν να κάνουν check-in εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο, κάτι που με όλη αυτή την ταλαιπωρία μου φαίνεται απλά εφιαλτικό.για την ακρίβεια νύχτα
Λοιπον, να κάνεις αυτό που είχα κάνει κι εγώ. Εφτασα ξημέρωμα, πήρα ένα καφεδάκι στο χέρι, άφησα τη βαλίτσα μου στο left luggage (με τη νοηματική συννενοήθηκα άψογα ) και βγηκα στους δρόμους να χαρώ το Βίλνιους.Μωρέ είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του νυχτερινού (πριν αλλάξω τα εισιτήρια και ανατραπούν τα σχέδια), αλλά αυτό φτάνει αξημέρωτα και πιθανότατα να μην μπορούν να κάνουν check-in εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο, κάτι που με όλη αυτή την ταλαιπωρία μου φαίνεται απλά εφιαλτικό.
Είχες πάει όμως άλλη εποχή εσύ! Εγώ πού να τρέχω μες στο μαύρο σκοτάδι!Λοιπον, να κάνεις αυτό που είχα κάνει κι εγώ. Εφτασα ξημέρωμα, πήρα ένα καφεδάκι στο χέρι, άφησα τη βαλίτσα μου στο left luggage (με τη νοηματική συννενοήθηκα άψογα ) και βγηκα στους δρόμους να χαρώ το Βίλνιους.
Μόνο; Καλή φάση!σιγά το κρύο που έχει, +14 έχει τώρα
Εγώ εν τέλει Νοέμβρη θα πάω, την άλλη εβδομάδα!Λογικά το Δεκέμβρη θα έχει χαμηλότερη θερμοκρασία