• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Ελλάδα - Ολλανδία, ένα τσιγάρο δρόμος, απορίες...

glazar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα..
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος...
Καλησπέρα,
Την Κυριακή θα φύγουμε απο Ελλάδα με το αυτοκίνητο μου με τελικό προορισμό την Ολλανδία, λόγω ενός απροοπτού είμαστε αναγκασμένοι να φύγουμε Κυριακή μεσάνυχτα και να φτάσουμε Ολλανδία Τρίτη ότι ώρα να είναι καθώς Τετάρτη πρωι δουλέυω.
Στο αυτοκίνητο θα είμαστε 3 οδηγοι.
Μέ όσα διάβασα στο forum το αρχικό πλάνο είναι:
Αναχώρηση στις 23.30 της Κυριακής απο Αθήνα και άφιξη στην Μπρατισλάβα το βράδυ της Δευτέρας.
Έαν δεν υπάρχουν απρόβλεπτες καθύστερήσεις μπορεί να σταματήσουμε για να φάμε κάτι στο Βελιγράδι και πιο συγκεκριμένα στο Kafana.
Tη 2η ημέρα η διαδρομή είναι Βιέννη, Linz, Nuremberg, Heidelberg, Cologne και Leiden που είναι ο τελικός προορισμός. Την συγκεκριμένη ημέρα σκεφτόμαστε να σταματήσουμε για μισή με μία ώρα σε Melk (Να δούμε το Abbey), Regensburg, Nuremberg και Heidelberg). Τα επόμενα 500χλμ μέχρι το Leiden θα είναι μονοκοπανιά με μικρές στάσεις για να ξεπιαστούμε καθώς θα έχει νυχτώσει.

Αρχικά στην 1η ημέρα έχει κάποιος στο μυαλό του όμορφα μέρη στην διαδρομή οπου μπορούμε να σταματήσουμε για μισή ώρα για να ξεπιαστούμε και να τσιμπήσουμε τίποτα (Σκέφτομαι Nis για παράδειγμα..) και εαν προτείνετε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα...

Ευχαριστώ....

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Tη 2η ημέρα η διαδρομή είναι Βιέννη, Linz, Nuremberg, Heidelberg, Cologne και Leiden που είναι ο τελικός προορισμός. Την συγκεκριμένη ημέρα σκεφτόμαστε να σταματήσουμε για μισή με μία ώρα σε Melk (Να δούμε το Abbey), Regensburg, Nuremberg και Heidelberg). Τα επόμενα 500χλμ μέχρι το Leiden θα είναι μονοκοπανιά με μικρές στάσεις για να ξεπιαστούμε καθώς θα έχει νυχτώσει.
Ευχαριστώ....
Από Μπρατισλάβα μέχρι Leiden είναι πάνω από 1200 χμ. Θα προλάβετε να δείτε το Melk και τις τρεις πόλεις που αναφέρεις;
Πολύ δύσκολο μου φαίνεται.
Εγώ θα πρότεινα το Melk και τη Νυρεμβέργη.
Καλό ταξίδι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα