cosafiv
Member
εκανα το ταξιδι αυτο Αυγουστο του 2019,με διαβατηρια και οχι ταυτοτητα απο Αθηνα και ειπα , οτι δεν το ξανακανω Αυγουστο...Καλησπερα σας! Θα ηθελα τα φωτα σας!
Σκεφτομαστε με τον σύζυγο να παμε οδικως τον Αυγουστο στην Κροατια απο Αθηνα. Ποια διαδρομη μας προτεινετε? Στα συνορα τι χαρτια χρειαζομαστε? (δεν εχουμε διαβατηρια,μονο ταυτοτητεσ)
ευχαριστω εκ των προτερων
1.συνορα Ελλαδας -Σκοπιων ουρα 800 αυτοκινητων για να βγεις απο Ελλαδα, με 40 βαθμους περιπου 90 λεπτα, μετα ακολουθει η ιδια ουρα στην εισοδο Σκοπιων, αλλα 90 λεπτα...
2.Συνορα Σκοπιων- Σερβιας, το ανωτερω σεναριο για αλλες δυο ωρες...
3.συνορα Σερβιας -Κροατιας, το ανωτερω σεναριο για αλλες δυο ωρες...
εγω επειδη πηγα Μπανια-Λουκα (Βοσνια -Ερζεγοβινη) περασα τα ιδια και στα συνορα Κροατιας -Βοσνιας Ερζεγοβινης...
στην επιστροφη για Ελλαδα τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα καθως ολοι ερχονταν Ελλαδα για διακοπες...
δεν το συνιστω εκεινη την εποχη το ταξιδι...
το εχω κανει αλλη εποχη Μαιο και δεν υπηρχες προβλημα...
επισης, εχω παει Κροατια απο Ιταλια μεσω Σλοβενιας , Ιουλιο και επισης δεν υπηρχε προβλημα
επισης για το οχημα χρειαζοζαστε ,το οχημα να ειναι στο ονομα του οδηγου , πρασινη καρτα απο την ασφαλεια,αν οδηγησει αλλος να το γραφει η πρασινη καρτα, ο οδηγος διπλωμα νεο σαν πιστωτικη (πολλες φορες εχει υπαρξει προβλημα σε περιπτωση ατυχηματος), τριγωνο , φαρμακειο, πυροσβεστηρας που να μην εχει ληξει η ημερομηνια του (με εχουν ελεγξει ...), γιλεκο φοσφοριζε...
καλο ταξιδι
Last edited by a moderator: