Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Πριν απο μερικους μηνες εκλεισα ενα αεροπορικό εισιτήριο απο Ηρακλειο για Γενευη με μολις 23 ευρώ με swiss air και 57 επιστροφη γιατι εβαλα και βαλιτσα( εε κατι θα ψωνίσω ). Το ταξιδι ειναι να γινει 3-11 Ιουνίου. Λοιπόν τέτοια ειναι η αφασία που με εχει πιασει που ακομη δεν εχω "Ούτε " χαρτη της Ελβετίας στα χερια μου. Οταν φτασω Γενευη θα παρω τραινο ( εχω δει οτι υπάρχει απο το αεροδρομιο ) για να παω στο Vevey θα καθησω 2 βραδια με σκοπό να επισκεφτω Lausanne και Montreux Απο εκει υπολογιζω να παρω τραινο να παω Bern και Thun ισως ενα ή δυο βραδια Να συνεχισω παντα με τραινο για Luzern ( 1 βραδυ) και απο εκει Ζυριχη ( 1 βραδυ). Επιστροφη στη Γενευη για τις υπολοιπες μερες 2 ή 3 μερες να γυρισω την πολη Να επισκεφτω την Λωζάνη ( μια και στη Κοζανη εχω παει ) και να επισκεφτω και το Ανεσσύ ( Γαλλια). Ουτε που εχω βρει καποιον χαρτη με τα τραινα ( υπάρχει?) εχω κλεισει καποια ξενοδοχεια στις αντιστοιχες πολεις . Πια ειναι η απορία μου? ειναι ευκολη χωρα η Ελβετια? θα βρω ευκολα τους σταθμους των τραινων? Ειναι καποιο αλλο μερος πανω στον κυκλο που θα κανω που αξιζει να κατέβω απο το τραινο να δω και να συνεχισω? δεν ειμαι και πολυ των βουνών προτιμώ πόλεις και χωριά. Καλά τωρα που με σκεφτομαι ειμαι πολυ κουκουρουκου. τελικα στο ταξιδι θα ειμαι μόνη γιατι δεν βρηκα αλλον τρελο να ακολουθήσει