Ελατη - περτουλι

sakaflias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Χτες η μερα ηταν στα Τρικαλα καταπληκτικη. Οποιος πηγε επανω στην Ελατη και Περτουλι θαυμασε τα περτουλιοτικα μερη (σαν Ελβετια). Κρυο φυσικα και εχει αλλα οι δρομοι ειναι καθαροι και το χιονι παρα πολυ. 2 μετρα. Το χιονοδρομικο λειτουργει. Να πατε οπωσδήποτε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θα με δειρουν στο τελος γιατι ειμαι πνευμα αντιρρησιας:D ..αλλα αν θελετε Ελβετια μη σταθειτε μονο Ελατη Περτουλι..προχωρειστε πιο μεσα στα χωρια και στα τοπια της κοινοτητας Ασπροποταμου.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Οπωσδήποτε να φας στην ταβέρνα "Τα Κανάβια" στην Ελάτη. Όταν είχα πάει, είχαμε τόσο πολύ ενθουσιαστεί με το φαγητό τους, ώστε τρώγαμε μόνο σε αυτή την ταβέρνα όσο μείναμε στην περιοχή.
Ντόπια κρέατα, κυνήγια και φανταστική θέα...
Συμφωνω για "καναβια" στην πανω ελατη για φαγητο.
Προσυπογράφω και γω για τα καναβια! :clap: Καταπληκτικό φαγητό και η θέα εξαιρετική. Να συμπληρώσω για τα τρίκαλα ότι πολύ καλή ταβέρνα στα μαναβικα είναι η παλιά ιστορία, αν κ φανταζομαι οτι λιγο πολυ όλες θα ναι καλες, πέρα απ το καλό φαγητό, η εξυπηρέτηση τους ηταν παροιμιώδης (με την καλη εννοια παντα):D!

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Voyager1 χαίρομαι που σου άρεσαν "Τα Κανάβια". Τελικά απόλαυσες χιόνι;
Ikarialover οχι απλως μου αρεσαν...στην αρχή παραγγείλαμε "διστακτικά" και καλά...και στη συνέχεια πήρα τον μισό κατάλογο, μεχρι κ κοκορετσι εφαγα!:shock::haha: Highlight το ταλαγάνι. το συνιστώ ανεπιφύλακτα.:D
Την παρασκευη που ανεβηκαμε (ελατη) ήταν χιονισμενα, αλλα ο δρόμος πεντακαθαρος. Το ιδιο κ ολο το σαβκο. α! στο περτουλι ειχε περισσοτερο χιονι κ επισης μου αρεσε το χιονοδρομικο. Την καθαρα δευτερα που ξυπνησαμε...ανοιγουμε το παντζουρι κ ειδαμε κυριολεκτικά άσπρη μέρα! Χιονιζε πολύ κ είχε στρώσει τα πάντα. Κατα τις 12 που αναχωρήσαμε μετά το πρωινό, βρήκαμε θαμμένο το αυτοκίνητο (το οποιο λογω ελλειψης πάρκινγκ παρκάραμε δίπλα σε μια απ τις πολλες στίβες χιονιου παραπλευρως του δρόμου κ ήρθε κ έδεσε το πράγμα με την χιονοπτωση). Το ευχαριστηθηκα δε λες τίποτα! Την ερωτευτηκα την ελατη.

mitsmag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
Παιδια σε εκείνα τα μέρη μπορείς να είσαι χωρίς Ι.Χ.; Υπαρχεί κανένα κτελ;

sakaflias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Υπάρχει Κτελ που πηγαινει μια ή δυο φορες την μερα. Για Ελατη μπορεις να το χρησιμοποιησεις αλλα για τα πιο πανω χωρια καλυτερα ιδιωτικο αυτοκινητο

geocha

Member
Καλησπέρα! Έχω προγραμματίσει ένα 4ήμερο με 3 διανυκτερεύσεις στην Ελάτη τα Χριστούγεννα και θα ήθελα να μου πείτε πώς να οργανώσω την εξόρμηση καθότι 3 ημέρες είναι σχετικά λίγες (πιστεύω) για να δώ όσο περισσότερα must μέρη γίνεται. Έψαξα αρκετά στο δίκτυο αλλα οι πληροφορίες παρα είναι πολλες και με βλέπω να μην βγάζω σωστό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πολύ!

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Καλησπέρα! Έχω προγραμματίσει ένα 4ήμερο με 3 διανυκτερεύσεις στην Ελάτη τα Χριστούγεννα και θα ήθελα να μου πείτε πώς να οργανώσω την εξόρμηση καθότι 3 ημέρες είναι σχετικά λίγες (πιστεύω) για να δώ όσο περισσότερα must μέρη γίνεται. Έψαξα αρκετά στο δίκτυο αλλα οι πληροφορίες παρα είναι πολλες και με βλέπω να μην βγάζω σωστό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πολύ!
Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις....αν πχ έχει χιονίσει μπορείτε να κάνετε σκι στο χιονοδρομικό στο Περτούλι. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα Μετέωρα, όπως επίσης να κάνετε και μια βόλτα στα Τρίκαλα που είναι σχετικά κοντά... Εγώ είχα πάει και βόλτα στην λίμνη Πλαστήρα (είναι λίγο μακρυά βέβαια), αλλά αξίζει πολύ.

geocha

Member
Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις....αν πχ έχει χιονίσει μπορείτε να κάνετε σκι στο χιονοδρομικό στο Περτούλι. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα Μετέωρα, όπως επίσης να κάνετε και μια βόλτα στα Τρίκαλα που είναι σχετικά κοντά... Εγώ είχα πάει και βόλτα στην λίμνη Πλαστήρα (είναι λίγο μακρυά βέβαια), αλλά αξίζει πολύ.
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω θερμά για την απάντηση σου! Για λίμνη πλατήρα ξέρω οτι είναι must! Για Περτούλι, οπως το είπες.
Εκεί τοπικά έχει κατι αλλο να δω? Κάποιος φίλος μου μίλησε για Νεραιδοχώρι? Το λέω σωστα?

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω θερμά για την απάντηση σου! Για λίμνη πλατήρα ξέρω οτι είναι must! Για Περτούλι, οπως το είπες.
Εκεί τοπικά έχει κατι αλλο να δω? Κάποιος φίλος μου μίλησε για Νεραιδοχώρι? Το λέω σωστα?
Ναι θυμάμαι μια φορά Χριστούγεννα είχα μείνει Νεραιδοχώρι, γιατί δεν είχα βρει Ελάτη. Είναι ένα πολύ όμορφο χωρίο μετά το Περτούλι που μπορείτε να πάτε για μια βόλτα....Έχω και 9 χρόνια να πάω, οπότε ίσως έχει αλλάξει σε πολλά. Ελάτη τελευταία φορά που είχα ξαναπάει είναι πριν 4 χρόνια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom