• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εκτύπωσαν το πρώτο κανονικό ποδήλατο

chrisbd

Member
Τι θα λέγατε αν καθόσασταν μπροστά από έναν εκτυπωτή την ώρα που εκτύπωνε ένα ποδήλατο… κανονικό; Μπορεί να σας ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι καθώς πρόκειται για πραγματικό γεγονός.
Με την βοήθεια της νέας εξελιγμένης τεχνολογίας εκτύπωσης τρισδιάστατων αντικειμένων, Βρετανοί επιστήμονες κατάφεραν να τυπώσουν από έναν εκτυπωτή ένα κανονικότατο, αληθινό ποδήλατο!!
Οι επιστήμονες, της εταιρίας EADS (European Aeronautic Defence and Space) στο Μπρίστολ, σχεδίασαν το ποδήλατο στον κομπιούτερ και στη συνέχεια το έστειλαν σε ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή, που έκανε όλη τη δουλειά "ψεκάζοντας", αντί για μελάνη, αλλεπάλληλα στρώματα σκόνης λιωμένου νάιλον, ώσπου να δημιουργηθεί ένα κανονικό ενιαίο ποδήλατο.

Πλήρες Άρθρο Εκτύπωσαν το πρώτο κανονικό ποδήλατο! | Newstoday.gr - Πολιτική, οικονομία, πρωτοσέλιδα, νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

_antonis_

Member
Καλά, ας δούμε το βίντεο και βλέπουμε. Οφθαλμαπάτη θα είναι! :haha: Πλάκα κάνω...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

Last edited by a moderator:

_antonis_

Member
Περισσότερο με εργοστασιακό μηχάνημα μου μοιάζει, παρά με ''εκτυπωτή''. Κάποτε βέβαια, θα το τελειοποιήσουν κι αυτό!!

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Είναι απίστευτο το τι μας επιφυλάσσει η επιστήμη στη μέλλον. :)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
τι να το κάνω το εκτυπωμένο ποδήλατο, μια μηχανή που να σιδερώνει αυτόματα ρούχα μπορούν να εφεύρουν;

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Η εκτύπωση 3D αντικειμένων δεν είναι καθόλου καινούρια μέθοδος.

Aυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι είναι αυτά τα food printers που θα κατασκευαστούν
http://www.design.philips.com/probes/projects/food/index.page

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα