• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εκρήξεις στη Βοστόνη

chrisbd

Member
Eντοπίστηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί

Η αστυνομία εντόπισε αρκετούς εκρηκτικούς μηχανισμούς στην πόλη της Βοστόνης, όπου μια διπλή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα κοντά στην γραμμή του τερματισμού του διάσημου Μαραθώνιου της πόλης, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο αξιωματούχους της πόλης.

Εκρήξεις στη Βοστόνη #bostonmarathon | Κόσμος | Liveblog

Φοβούνται ότι πρόκειται για τρομοκρατία.

karfitsa

Member
Κριμα...ειναι ενας μαραθωνιος,που καθε αθλητης θελει να παρει μερος....
και αυτη η επιθεση,ειχε σκοπο,να σκοτωσει κοσμο....3 νεκροι και πολλοι τραυματιες-που καποιοι θα ηθελαν να εχουν πεθανει-.....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η είδηση είναι όντως θλιβερή και η ενέργεια οπωσδήποτε κατακριτέα.Την ίδια ώρα οι παγκόσμιες αντιδράσεις είναι εντελώς υποκριτικές όταν καθημερινά σκοτώνονται εκατοντάδες άμαχοι ανά την υφήλιο,πολλές φορές με την έγκριση των μεγάλων δυνάμεων,χωρίς να δεσμεύουν ούτε μονόστηλο στις εφημερίδες.

Το χειρότερο με το έγκλημα,είναι να το συνηθίσεις...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Ο μαραθώνιος είναι ένα αθλητικό γεγονός. Ο αθλητισμός είναι κάτι το ιερό και όλοι τον σέβονται. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι η χτεσινή επίθεση, όπως και η επίθεση στην Ολυμπιάδα του Μονάχου.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Η ζωή είναι πιο ιερή από οτιδήποτε άλλο.
Ακριβώς αυτό...και όσο ''ιερό'' κι αν θεωρείται ένα αθλητικό γεγονός και να τυγχάνει σεβασμού το ίδιο και ιερότερο είναι κατά τη γνώμη μου ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη. Όσο κατακριτέα και απεχθής να είναι η χτεσινή επίθεση δεν ξέρω κατά πόσο ουσιαστικά διαφέρει από τους κατά καιρούς βομβαρδισμούς π.χ αμάχων πληθυσμών.

Και έχει ίδια αξία σε όλα τα μέρη του πλανήτη.
Θα έπρεπε αλλά δε συμβαίνει δυστυχώς.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Ε καλά τώρα, κουβέντα να ανοίγουμε. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλω να πω.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Ακριβώς αυτό...και όσο ''ιερό'' κι αν θεωρείται ένα αθλητικό γεγονός και να τυγχάνει σεβασμού το ίδιο και ιερότερο είναι κατά τη γνώμη μου ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη. Όσο κατακριτέα και απεχθής να είναι η χτεσινή επίθεση δεν ξέρω κατά πόσο ουσιαστικά διαφέρει από τους κατά καιρούς βομβαρδισμούς π.χ αμάχων πληθυσμών.
Εισαγωγικά στο ιερό;
Aπο κει το είχες, από δω το είχες, στο αγαπημένο σου θέμα το γυρίζεις.
Άντε, οι τουρίστες-αγωνιστές-για-τα-ανθρώπινα-δικαιώματα να γίνουν υποψήφιοι και για το νόμπελ ειρήνης.

karfitsa

Member
Η ζωή είναι πιο ιερή από οτιδήποτε άλλο.Και έχει ίδια αξία σε όλα τα μέρη του πλανήτη.
...ποσο δικιο εχεις!!
το δικο μου σχολιο τεθηκε,για το συγκεκριμενο θεμα,που ανοιχτηκε.
Ο θανατος αμαχων,δεν εχει χρωμα,φυλο,εθνικοτητα...ειναι απεχθης...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν κάτι ανατριχιάζει όσους σκέφτονται με λίγο καθαρό μυαλό είναι το πόσα αθώα θύματα θα θρηνήσει ο πλανήτης για να αποδοθεί "δικαιοσύνη" μετά το χτεσινό ανεγκέφαλο χτύπημα.

Ακόμα κι αν πρόκειται για άλλου είδους ενέργεια -κι όχι εξτρεμιστών ισλαμιστών- η αμερικανική κοινή γνώμη έχει έτσι γαλουχηθεί ώστε να απαιτεί βομβαρδισμούς χωρών που δεν ξέρει καν που βρίσκονται μόνο και μόνο επειδή το λέει το NBC.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θυμίζω ότι το μεγαλύτερο αντιπολεμικό συλαλλητήριο στον κόσμο μετά την 11η σεπτεμβρίου έγινε στη Νέα Υόρκη.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom