makisg
Member
Να πέσουν και τα στοιχήματα, μπας και βγάλουμε και κανένα ψιλό.Προσφέρομαι για ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ!!!
Να πέσουν και τα στοιχήματα, μπας και βγάλουμε και κανένα ψιλό.Προσφέρομαι για ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ!!!
Νομίζω το σοσιαλιστικό σου βαθύτερο εγώ ένα σκόντο θα το κάνει, συντρόφισσα.Ειμαι ακριβη. Ο @Defkalion αποκλειεται να τα πληρωσει. Οποτε ζητηστε κατι φθηνοτερο.
Μπαρδον; Έχω δώσει και συνέντευξη;Εχω κ τη συνέντευξη του yorgos που μπορώ να παρουσιασω.
Εχεις .Μπαρδον; Έχω δώσει και συνέντευξη;
Συνέντευξη για το φαγητό στην Κούβα με χρόνο ανω των 30" μάλλον πλεοναζει. Προσωπικά ετσι κι αλλιως δεν εχω επιθυμία να βγω στο γυαλί κι ακόμη λιγότερο να μιλήσω για την Κούβα δημοσίως.Συμφωνώ κι εγώ με τον @Yorgos τόσο στη θεματολογία όσο και στα 20 λεπτά, και με αυτόν προτείνω να αρχίσουμε -παρόλο που σε 20' δε θα προλάβαινε να μας μιλήσει για το φαγητό και τη ζωή στην Κούβα. Γενικότερα, θα με ενδιέφερε να μιλήσουν άνθρωποι που ζουν σε χώρες με διαφορετική κουλτούρα, όσοι εντρυφούν στις ξένες κουζίνες των χωρών που επισκέπτονται και όσοι παρακολοθούν διάφορες θρησκευτικές τελετουργίες και πρακτικές. Για το φαγητό θα θέλαμε άλλη μια συνέντευξη με τον μάστερ του είδους Traveller!
Μπορούμε να ψηφίσουμε και για τα θέματα που θα συζητηθούν;Χαίρομαι που σας αρέσει η ιδέα. Σίγουρα δε θα μιλάμε για τον ιό, απλά το πρώτο επεισόδιο ήταν χωρίς προετοιμασία και επικεντρωθηκαμε στην επικαιρότητα. Ετοιμάζω θεματικές εκπομπές και ελπίζω να έχουμε νέα επεισόδια σε τακτική βάση.
Ναι το έχω στο μυαλό μου να το κάνουμε και αυτό, αλλά θέλω πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορούμε να έχουμε τακτικά εκπομπή. Άσε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε commit που λένε και στο χωριό μου.Μπορούμε να ψηφίσουμε και για τα θέματα που θα συζητηθούν;