alma
Member
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το θέμα. Μπράβο και στους 3. Ωστόσο πάντα νομίζω πως είναι άλλη φάση να κρίνεις μέρη στα οποία έχεις πάει. Όταν παρακολούθησα το θέμα ξαναταξίδεψα σε μέρη που αναφέρατε και έχω πάει και θυμήθηκα πόσο με ανοιχτό το στόμα έμεινα στο θαύμα της φύσης στο Ιγκουασού σε Αργεντινή-Βραζιλία ή πόσο γραφική βρήκα την αγγλική επαρχεία στα Cotswolds αλλά όταν μιλούσατε για Αυστραλία που δεν έχω πάει δεν ήταν το ίδιο συναίσθημα. Φυσικά μπορείς να ψηφίσεις τι θα προτιμούσες να δεις αλλά πάντα άλλη βαρύτητα νομίζω έχει η γνώμη μας για μέρη όπου έχουμε πάει.Εγώ είχα προτείνει το εξής. Να φτιάξουμε ένα τοπ-10 (ή πολλά τοπ-10 σε διάφορες κατηγορίες) με το σύστημα double ribbon, κάτι σαν τουρνουά όπου θα συγκρούονται δύο αξιοθέατα/πόλεις/χώρες/μουσεία . Δε βρίσκω υποχρεωτικό το να έχει πάει κάποιος για να κρίνει αν θα τον ενδιέφερε πιο πολύ το Μάτσου Πίτσου ή οι πυραμίδες. Θα ψηφίζαμε όλοι για κάθε ζευγάρι ανά λίγες μέρες και θα γινόταν και ο σχετικός χαβαλές. Ε, το αποτέλεσμα του τουρνουά θα ήταν ένα τοπ-10 ή τοπ-5 κι εκεί 4-5 μέλη που να έχουν πάει στα περισσότερα θα επιχειρηματολογούσαν και θα ακολουθούσε η τελική βαθμολογία από όλους τους θεατές. Μπορεί να γίνει σε άπειρες κατηγορίες κι όχι μόνο αυτές που αναφέρθηκαν.