Eurotraveler
Member
Φυσικά και θέλουμε. Ειδικά για Νίσυρο μας βάλατε ιδέες.
Αν και το μέρος είναι ψιλοστημενο (δεν θα ξεχάσω ότι όταν φτάσαμε στην taverna zia που αναφέρεις, ότι όλοι οι τουρίστες χειροκρότησαν στο ηλιοβασίλεμα ), το σώζουν τρια πράγματα: Η καταπράσινη φύση και δροσια, η ωραία θέα, καθώς και το γεγονός ότι σε κάποια μαγαζιά μπορείς ακόμα να φας αρκετά καλά. Στο Παλιό Πυλι δεν πήγα δυστυχώς, αλλά πήγα στο ερειπωμένο χωριό Χαιχουτες (Άγιος Δημήτριος), και στο καφενεδάκι του που ήταν όλα τα λεφτά!Σε τόσους πολλούς άρεσε η Ζιά; Μου φάνηκε τελείως ψεύτικο, στημένο μέρος. Και την ίδια γνώμη είχαν και οι ντόπιοι που μίλησα. Και οι τιμές... Ευτυχώς μόλις καταλαβαίναν ότι ήμουν Έλληνας τις μειώναν αυτόματα. Πάντως προτείνω το Taverna Zia (No stress) για φαγητό. Απορώ ποσοι αναφέρουν εδώ την Ζιά και δεν αναφέρουν το φοβερό Παλιό Πυλί που είναι δίπλα.
Μωρέ έχεις απόλυτο δίκιο... τα έχω χάσει μου φαίνεται... το lock down με τσάκισε... ίσως κι εγώ να φλερτάρω με τον κύριο Αλτσχάιμερ...Ενώ εγώ την έχω δει.. Και για να αυτοεπιβεβαιωθώ ότι δεν έχω ακόμα αλτσχάιμερ θα γράψω δύο τινά:
Πρώτον αν θυμάμαι καλά η Κέφαλος βρίσκεται στο νοτιότερο (και δυτικότερο) μέρος του νησιού. Όχι στο βόρειο. Φαίνεται πως εκεί στο down under κρεμάνε τους χάρτες ανάποδα. Εξήγησα ότι αυτό το γράφω με ανοσοποιητική σκοπιμότητα.
Ένα άτομο ζήτησες 10 (Like) σήκωσαν το χέρι....Όσοι θέλουν συνέχεια στις εκπομπές για ελληνικά νησιά και γενικώς περισσότερη Ελλάδα να σηκώσουν το χέρι