katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Έχετε ξεφύγει προ πολλού, παρακαλώ περιοριστειτε στο σχολιασμό του βίντεο.
ο ήχος είναι όλο και καλύτερος και στο 5ο που είδα το πρωί μια χαρά, συνετίστηκε ο χούλιγκανΉταν όλα πολύ καλά, και εικόνα και ήχος, δε μιλούσατε ο ένας πάνω στον άλλο, όλα οκ τα άκουσα και τα είδα, loud and clear!
Ήχος μια χαρά,εικόνα μια χαρά.Δεν έχω άποψη για τα προηγούμενα να συγκρίνω γιατί δεν τα είδα.Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω για το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι πώς σας φάνηκε η εικόνα και ο ήχος, ήταν καλά, απλώς οκ, ανεκτά, ενοχλητικά, χάλια;
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες,ότι είναι και ένα χιουμοριστικό βίντεο.Νομίζω ότι σοβαρές συζητήσεις με αφετηρία "εξωγήινους που επισκέπτονται τη γη" δεν μπορούν να γίνουν.
Νομίζω ότι σοβαρές συζητήσεις με αφετηρία "εξωγήινους που επισκέπτονται τη γη" δεν μπορούν να γίνουν.
Γιατί; Απαγορεύεται να μας επισκεφτούν εξωγήινοι;; (Μετά την καραντίνα βέβαια)Νομίζω ότι δεν κατάλαβες,ότι είναι και ένα χιουμοριστικό βίντεο.
Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν κάθε ήπειρο σε όλη τους τη ζωή, θα ήταν χρησιμότερο ένα επεισόδιο "επιλέξτε τη μία χώρα από κάθε ήπειρο που θα πρέπει απαραίτητα να επισκεφτείτε".Όπως και το "επιλέξτε δύο χώρες από κάθε ήπειρο" είναι εκ των πραγμάτων απλοϊκό και επιφανειακό.