greg_thess
Member
Εγώ λέω αν κλείσει με MAV από Βουδαπέστη.
Με mav μπορω να κανω την κρατηση μου πηγαινε - ελα βουδαπεστη κανονικα μεσω ιντερνετ, τα εκτυπωνω πχ και μπαινω κανονικα στο τρενο η εχει κι αλλη διαδικασια οταω στο σταθμο? Εστειλα mail στην εταιρεια να παρω πληροφοριες αλλα δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα
Μα λογικα, κλεινοντας το εισιτηριο, στο τελος σου γραφει καποια σχετικη σημειωση. Η τσεκαρε το e-mail σου την επιβεβαιωση που σου εχουν στειλει απο την εταιρια να δεις αν σου γραφουν κατι. Εμενα εγραφε σας υπενθυμιζουμε οτι το confirmation δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως εισιτηριο. Αν δεν γραφει κτ τετοιο σημαινει οτι δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Βεβαια, για σιγουρια πας πιο νωρις (30-40') στο σταθμο, βρισκεις το γραφειο εξυπηρετησης αυτης της εταιριας , ρωτας σου λυνουν την απορια κ ολα καλα!Με mav μπορω να κανω την κρατηση μου πηγαινε - ελα βουδαπεστη κανονικα μεσω ιντερνετ, τα εκτυπωνω πχ και μπαινω κανονικα στο τρενο η εχει κι αλλη διαδικασια οταν φτασω στο σταθμο? Εστειλα mail στην εταιρεια να παρω πληροφοριες αλλα δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα
Ήθελα να ρωτήσω για το Schonbrunn γιατί μπήκα στο επίσημο site αλλά μπερδεύτηκα με τα εισιτήρια.Ποιό αξίζει να πάρουμε;;πχ το gold pass αξίζει ή κ με καποιό που παρέχει λιγότερα είναι οκ;;Επίσης το ίδιο κ για το Hofburg.Διάβασα από εδώ στις ιστορίες που έγραφαν κάποιοι ότι το Hofburg δε λέει κ πολλά.Ρώτησε και εαν μπορώ θα βοηθήσω μιας και έχω πάει τρεις φορές Βιεννη.
Εγώ είχα βγάλει το Sissi Ticket με το οποίο μπαίνεις σε Schönbrunn, Hofburg και σε κάτι άλλο με έπιπλα από τα παλάτια. Έκανε 28 ευρώ νομίζω και σαφώς συμφέρει πιο πολύ αν θες να δεις και τα δύο παλάτια.Ήθελα να ρωτήσω για το Schonbrunn γιατί μπήκα στο επίσημο site αλλά μπερδεύτηκα με τα εισιτήρια.Ποιό αξίζει να πάρουμε;;πχ το gold pass αξίζει ή κ με καποιό που παρέχει λιγότερα είναι οκ;;Επίσης το ίδιο κ για το Hofburg.Διάβασα από εδώ στις ιστορίες που έγραφαν κάποιοι ότι το Hofburg δε λέει κ πολλά.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!Το Sissi Ticket τί περίλαμβάνει στο Schonbrunn;Ρωτάω γιατί είδα ότι το κάθε εισιτήριο στο Schonbrunn σου επιτρέπει συγκεκριμένα πράγματα να δεις.Εγώ είχα βγάλει το Sissi Ticket με το οποίο μπαίνεις σε Schönbrunn, Hofburg και σε κάτι άλλο με έπιπλα από τα παλάτια. Έκανε 28 ευρώ νομίζω και σαφώς συμφέρει πιο πολύ αν θες να δεις και τα δύο παλάτια.
Προσωπικά εμένα το Hofburg μου άρεσε πολύ - μπορεί να είναι μικρότερο και να μην έχει κήπους, αλλά έχει ολόκληρο μουσείο για την Σίσσυ Τώρα γούστα είναι αυτά, εξαρτάται και τι θες να δεις..
Αν θες άλλες πληροφορίες για τη Βιέννη, ευχαρίστως να βοηθήσω - έμενα εκεί για 1μιση χρόνο οπότε την ξέρω την πόλη