ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Καλημέρα efipoly. Καρλοβι βαρι και τσεσκι κρουμλοβ έχουν πολύ μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Σκέψου ότι η πρώτη πόλη είναι κοντά στα σύνορα με την Γερμανία και η άλλη με την Αυστρία. Οπότε δεν προλαβαίνεις να τις δεις και τις δύο σε μια μέρα. Η Δρέσδη αξίζει να την δεις αρκεί να κανονίσεις κάποια άλλη μέρα για να πας. 6 μέρες θα μείνετε οπότε πιστεύω ότι έχετε την ευκαιρία να δείτε και μέρη εκτός Πράγας.Καλημερα σε ολους. Σε 15 μερες παω Πραγα και θα μεινω 6 μερες (5 νύχτες). Θα ηθελα τη συμβουλή σας αν χωρανε 2 εκδρομες , 1 μερα μονο στο Καρλοβι Βαρι και 1 μονο στο τσεσκυ κρουμλοβ ή αν πρεπει σε μια μερα να παω και στα 2 μερη. Επισης αν προλαβαινω να παω και Δρεσδη. Ζηταω πολλα εε? Θα νοικιασω αυτοκινητο γιατι υπολογισα οτι η ενοικιαση και το παρκινγκ κοντα στο ξενοδοχειο μου στοιχιζουν λιγοτερα απο οσα θα πληρωσω για να παω απο και προς αεροδρομιο και για τις 2 εκδρομες με λεωφορειο. Είμαστε 3 ατομα αλλωστε.
Καλημερα σε ολους. Σε 15 μερες παω Πραγα και θα μεινω 6 μερες (5 νύχτες). Θα ηθελα τη συμβουλή σας αν χωρανε 2 εκδρομες , 1 μερα μονο στο Καρλοβι Βαρι και 1 μονο στο τσεσκυ κρουμλοβ ή αν πρεπει σε μια μερα να παω και στα 2 μερη. Επισης αν προλαβαινω να παω και Δρεσδη. Ζηταω πολλα εε? Θα νοικιασω αυτοκινητο γιατι υπολογισα οτι η ενοικιαση και το παρκινγκ κοντα στο ξενοδοχειο μου στοιχιζουν λιγοτερα απο οσα θα πληρωσω για να παω απο και προς αεροδρομιο και για τις 2 εκδρομες με λεωφορειο. Είμαστε 3 ατομα αλλωστε.
Καλημέρα.Καλημερα σε ολους. Σε 15 μερες παω Πραγα και θα μεινω 6 μερες (5 νύχτες). Θα ηθελα τη συμβουλή σας αν χωρανε 2 εκδρομες , 1 μερα μονο στο Καρλοβι Βαρι και 1 μονο στο τσεσκυ κρουμλοβ ή αν πρεπει σε μια μερα να παω και στα 2 μερη. Επισης αν προλαβαινω να παω και Δρεσδη. Ζηταω πολλα εε? Θα νοικιασω αυτοκινητο γιατι υπολογισα οτι η ενοικιαση και το παρκινγκ κοντα στο ξενοδοχειο μου στοιχιζουν λιγοτερα απο οσα θα πληρωσω για να παω απο και προς αεροδρομιο και για τις 2 εκδρομες με λεωφορειο. Είμαστε 3 ατομα αλλωστε.
Καλησπέρα, εμείς τα είχαμε κλείσει από το σταθμό του λεωφορείου εκεί, με την εταιρεια student agency. Έχει πολύ συχνά δρομολόγια οπότε δεν υπάρχει φόβος μη διαθεσιμότητας!παιδια καλησπερα!! θα ειμαι Πραγα μεσα Δεκεμβρη και θα παω μια μονοημερη Καρλοβυ Βαρυ η Τσεσκυ.. να αγορασω απο τωρα τα εισιτηρια η θα τα βρω εκει στην ιδια τιμη ??
θυμασαι ποση ωρα ηταν και ποσο εκανε το εισιτηριο???Καλησπέρα, εμείς τα είχαμε κλείσει από το σταθμό του λεωφορείου εκεί, με την εταιρεια student agency. Έχει πολύ συχνά δρομολόγια οπότε δεν υπάρχει φόβος μη διαθεσιμότητας!
Όσον αφορά την τιμή δεν γνωρίζω ποια ήτανε στο ιντερνετ,αλλά γενικά ήταν πολύ φθηνό το εισιτήριο.
300 κορώνες πηγαινελα αν θυμαμαι καλα. Πανε και 5 χρονια απο τοτε.θυμασαι ποση ωρα ηταν και ποσο εκανε το εισιτηριο???