• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Εκδρομή low budget αστραπή σε Μιλάνο και λίμνη Κόμο

eirinisp

Member
Και όμως...Έκλεισα πριν λίγες μερες Βόλο- Μιλάνο 18 ευρώ με επιστροφή για τέλη Απριλίου:D
Λίγο ψάξιμο χρειάζεται!

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Και όμως...Έκλεισα πριν λίγες μερες Βόλο- Μιλάνο 18 ευρώ με επιστροφή για τέλη Απριλίου:D
Λίγο ψάξιμο χρειάζεται!
σοβαρα? Α, κι εγώ θέλω! Θα πάω κάποια στιγμή στο Πήλιο και έψαχνα για πτησεις ryan από Βόλο ή Θεσσαλονικη για οπουδήποτε, αλλά μου έβγαιναν αρκετά υψηλές! Εχει και σπαστικό σύστημα αναζητησης βεβαια , και δεν αντεχεται για πολύ!

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Rosa Mundial said:
κάποτε χάζευα κι εγώ τα πάμφθηνα εισιτηρια της ryanair. Τώρα, οι τιμές τους έχουν αυξηθεί αρκετά νομιζω
Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα από Θεσσαλονίκη για Όσλο 32€ με επιστροφή , και για Μπολόνια με 23€. Εκανα λάθος που δεν έκλεισα.

kabamarou

Member
Καλημέρα!
Σχεδιάζουμε με τους φίλους μου ένα αντίστοιχο ταξίδι Ιταλία και θα μου ήταν πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!Μπορείς να μου πεις από ποια εταιρεία νοικιάσατε το minivan και πόσο στοίχισε?επίσης την ηλικία του οδηγού γιατί εμείς είμαστε όλοι 24 και δεν ξέρω αν θα μας νοικιάσουν τόσο μεγάλο αυτοκίνητο....
αυτή ήταν η εταιρία
Car Rental in Italy, Germany, Spain, France & worldwide - Europcar
To αυτοκίνητο δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο μας κόστισε αλλά δια 8 μαζί με βενζίνες και ασφάλιση βγήκε γύρω στα 30€ το άτομο,οπότε 30χ8=240.Ε γύρω στα 200€ περίπου μαζί με την ασφάλεια που επιλέξαμε να πληρώσουμε εξτρά.Σημασία βέβαια έχει πόσο το νοικιάζουν τώρα,οπότε κάνε μια αναζήτηση.

Ο οδηγός ήταν γύρω στα 30 αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα να σας το νοικιάσουν.Απλά μέχρι μια ηλικία από ότι θυμάμαι κάποιες εταιρίες αυξάνουν λίγο την τιμή.Αν δεν το γράφει στους όρους στείλε τους ένα mail.

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα από Θεσσαλονίκη για Όσλο 32€ με επιστροφή , και για Μπολόνια με 23€. Εκανα λάθος που δεν έκλεισα.
καλά, σοβαρα? Πρέπει να έβαζα εντελώς λάθος ημερομηνίες εγώ! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τιμές που πετύχαινα!

eirinisp

Member
αυτή ήταν η εταιρία
Car Rental in Italy, Germany, Spain, France & worldwide - Europcar
To αυτοκίνητο δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο μας κόστισε αλλά δια 8 μαζί με βενζίνες και ασφάλιση βγήκε γύρω στα 30€ το άτομο,οπότε 30χ8=240.Ε γύρω στα 200€ περίπου μαζί με την ασφάλεια που επιλέξαμε να πληρώσουμε εξτρά.Σημασία βέβαια έχει πόσο το νοικιάζουν τώρα,οπότε κάνε μια αναζήτηση.

Ο οδηγός ήταν γύρω στα 30 αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα να σας το νοικιάσουν.Απλά μέχρι μια ηλικία από ότι θυμάμαι κάποιες εταιρίες αυξάνουν λίγο την τιμή.Αν δεν το γράφει στους όρους στείλε τους ένα mail.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα