vasiliss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Κόσοβο πέρασες με ταυτότητα ή διαβατήριο;Επιστροφή μέσω Βόρειας Αλβανίας και Κοσόβου,ΠΓΔΜ με εκπληκτικούς δρόμους και κανένα πρόβλημα στα σύνορα.
Κόσοβο πέρασες με ταυτότητα ή διαβατήριο;Επιστροφή μέσω Βόρειας Αλβανίας και Κοσόβου,ΠΓΔΜ με εκπληκτικούς δρόμους και κανένα πρόβλημα στα σύνορα.
Με διαβατήριο σε όλα για να είμαι άνετος. Το 5ευρω που φημολογείται ως μπιλιέτα οτι ζητάν εμένα προσωπικά δε το ζήτησαν.Κόσοβο πέρασες με ταυτότητα ή διαβατήριο;
1Το Σαράγεβο πόσες μέρες θέλει;
Δεν έχω πάει αλλά σκοπεύω να του αφιερώσω 3 και μια στο Μόσταρ. Αν νοικιάσουμε αυτοκίνητο θα κάνω και ένα πέρασμα από το γεφύρι του Δρινου. Αργεί ακόμα.Το Σαράγεβο πόσες μέρες θέλει;
Εγω είχα μείνει 5, αλλά τη μια είχα βγει εκτός της πόλης. Θεωρώ 3 είναι το ιδανικό. Εγώ παραέκατσα, αλλά λάτρεψα την πόλη (όπως και όλα τα μέρη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης που επισκέφτηκα).Το Σαράγεβο πόσες μέρες θέλει;
Οι 2 που πήγα φέτος, δε μου έφτασαν, οχι για να δω τα αξιοθέατα, δεν εχει και τόσα πολλά αλλωστε ,αλλά για να χορτάσω την ατμόσφαιρα της πολης ,το φαγητό της τη μοναδικότητα της. Γενικά 2 γεματες ομως νομίζω αρκούν, 3 μαζι με κάποια ημερήσια. Διάβασε για την ιστορία της πολης πριν πατε και κάντε το Sarajevo Free Walking Tour | Every day at 10:30 AM & 3 PMΤο Σαράγεβο πόσες μέρες θέλει;
Το Free Walking Tour στο Σαράγεβο είναι σίγουρα must, από τα καλύτερα που έχω κάνει!Οι 2 που πήγα φέτος, δε μου έφτασαν, οχι για να δω τα αξιοθέατα, δεν εχει και τόσα πολλά αλλωστε ,αλλά για να χορτάσω την ατμόσφαιρα της πολης ,το φαγητό της τη μοναδικότητα της. Γενικά 2 γεματες ομως νομίζω αρκούν, 3 μαζι με κάποια ημερήσια. Διάβασε για την ιστορία της πολης πριν πατε και κάντε το Sarajevo Free Walking Tour | Every day at 10:30 AM & 3 PM
Απορώ τι κάνατε. Τη Δευτέρα ήμουν εκεί όλη μέρα, περπάτησα ΟΛΗ την πόλη, και από κάποια στιγμή και μετά ήμουνα από καφέ σε καφέ κι από Cevapi σε Cevapi... (Δεύτερη επίσκεψη, βέβαια, αλλά και στην πρώτη τα ίδια πάνω κάτω έκανα, συν κάτι μουσεία εκτός κέντρου). Α, και το free walking τουρ είχε άλλα ωράρια λόγω Ραμαζανιού).Οι 2 που πήγα φέτος, δε μου έφτασαν, οχι για να δω τα αξιοθέατα, δεν εχει και τόσα πολλά αλλωστε ,αλλά για να χορτάσω την ατμόσφαιρα της πολης ,το φαγητό της τη μοναδικότητα της. Γενικά 2 γεματες ομως νομίζω αρκούν, 3 μαζι με κάποια ημερήσια. Διάβασε για την ιστορία της πολης πριν πατε και κάντε το Sarajevo Free Walking Tour | Every day at 10:30 AM & 3 PM
Το Σεράγεβο ειναι πλέον από τις αγαπημένες μου πολεις και θα το επισκεπτόμουν ξανα ανετα.Απορώ τι κάνατε. Τη Δευτέρα ήμουν εκεί όλη μέρα, περπάτησα ΟΛΗ την πόλη, και από κάποια στιγμή και μετά ήμουνα από καφέ σε καφέ κι από Cevapi σε Cevapi... (Δεύτερη επίσκεψη, βέβαια, αλλά και στην πρώτη τα ίδια πάνω κάτω έκανα, συν κάτι μουσεία εκτός κέντρου). Α, και το free walking τουρ είχε άλλα ωράρια λόγω Ραμαζανιού).
Υ.Γ. Η μισή πόλη είναι Κωνσταντινούπολη από τα Lidl, η άλλη μισή είναι Βιέννη από τα Lidl, και σε κάποια σημεία είναι λίγο ανάμεικτα. Έχει κάποιο ενδιαφέρον η Μίξη, αλλά ως εκεί.