• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Εισιτήριο για Boston?

chabos4

Member
Γεια και χαρά!

Ψάχνω αυτές τις μέρες να κλείσω εισιτήριο για Boston για τις 25 Αυγούστου.
Προς το παρόν κλείνω προς την Lufthansa 940? για την πτήση από Θεσσαλονίκη που κάνει μια στάση στο Munich και μια στην Frankfurt και φτάνει στο Boston στις 14,30.

Με παραξένεψε το ότι το one-way ticket κοστίζει περίπου 1800? την στιγμή που μπορώ να κλείσω με επιστροφή για 900 και να μην χρησιμοποιήσω το της επιστροφής! (δεν θέλω να επιστρέψω)

Έχετε να μου προτείνετε μια πιο οικονομική λύση για την οποία δεν θα πρέπει να περιμένω πάνω από 2 ώρες σε κάποια στάση?

Είναι καλύτερο να πληρώσω το εισιτήριο μέσω internet?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Αν σε βολευεί για 24/8 απο τις προσφερές της lufthansa και με τυχαία επίστροφη πας με 391 ευρώ. Να και το link : Lufthansa - Booking

Ελπίζω να βοήθησα.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Ξέχασα να σου πω ότι είναι απο Αθήνα αλλά με τέτοια τιμή δεν νομίζω να είναι πρόβλημα ακόμα μια πτήση απο Θεσσαλονίκη-Αθήνα ;)

chabos4

Member
Σε ευχαριστώ πολύ SkullFlower!
Η τελική τιμή είναι 640?. Πρέπει να αποφασίσω αν 300? επιπλέον αξίζουν την πτήση για Αθήνα και τις 5 ώρες αναμονής στην Frankfurt. Επίσης δεν ξέρω αν θα έχω το δωμάτιο πριν τις 25 στο πανεπιστήμιο και δεν θέλω να φτάσω νύχτα που οι περισσότερες υπηρεσίες είναι κλειστές...

Είναι καλύτερα να αγοράσω το εισιτήριο μέσω Internet??
(είμαι άσχετος από αεροπλάνα)

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Όντως με ένα κλικ μετα αλλάζει η τιμή αλλά μέχρι προκτές που τα κοιτούσα δεν ήταν έτσι...
Και πάλι είναι αρκετά καλή τιμή...

Απο νετ κλείνω και γω αεροπορικά. Απο τιμή δεν αλλάζει τίποτα. Βγάλε μια προπλήρωμένη κάρτα για να μην έχεις φόβο για την πιστωτική σου και καθάρισες ;) Αν το αποφασίσεις μην το καθυστερήσεις πολύ γιατί σύμφωνα με το site έχει ακόμα 4 θέσεις για αυτή τη τιμή. Επισης ίσως αξιζεί να βγάλεις και κάρτα της lufthansa για να περάσεις τα μίλια σου μπας και μετρήσουν κανονικά και βγάλεις κανά δωρεάν εισητήριο για ευρώπη.
Αυτά...

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru

chabos4

Member
Να σαι καλά φίλε μου!
Έκλεισα αυτό που φτάνει στις 14.30 στη Βοστώνη γιατί ήταν σημαντική η ώρα! 940? :(

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Φίλε chabos4, με διαφορά τιμής 300 σχεδόν ευρώ, δεν θα άξιζε τον κόπο να κλείσεις ένα κρεββάτι σε ένα hostel για το πρώτο βράδυ; Και την επόμενη μεταφέρεσαι στην εστία σου. Απλά η διαφορά τιμής μου φαίνεται αρκετά σημαντική.

Επειδή λες πως δεν σε ενδιαφέρει η επιστροφή... Βάλε εσύ μια επιστροφή που ΙΣΩΣ να σου κάνει.. πχ Χριστούγεννα ή Πάσχα ή Spring Break, που ξέρεις πως το πανεπιστήμιο σου θα κλείσει γιατί που ξέρεις, μέχρι τότε μπορεί να είσαι homesick και να θες να γυρίσεις για μερικές μέρες. Αν όχι, απλά το χάνεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βγάλε μια προπλήρωμένη κάρτα για να μην έχεις φόβο για την πιστωτική σου και καθάρισες ;)
Καλά σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχει έστω και υποψία κινδύνου από τη χρήση πιστωτικής κάρτας στα websites αεροπορικών εταιριών όπως η LH?
Να το δεκτώ αυτο το "βγάλε προπληρωμένη" αν είναι απλώς προϊόν άγνοιας, η αν δεν υπάρχει ήδη πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι ότι είναι κι ασφαλέστερη, προς θεού!
(Για το γιατί ανατρέξτε σε άλλα θέματα - γιατί εδώ είμαστε ήδη εκτός θέματος...)

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Το θέμα δεν είναι ο κίνδυνος απο το website της LH άλλα απο το να έχει εν αγνοία του κανένα key logger o προσωπικός του υπολογιστής ;) Και με τις 2 κάρτες φυσικά και διατρέχει τους ίδιους κινδύνους (και επαναλμβάνω φυσικά και όχι απο το site της lufthansa) με τη διαφορά ότι με τη προπληρωμένη θα έχει μέσα μόνα τα λεφτά που χρειάζονται για την κάθε αγορά του και μετα θα είναι άδεια, σε αντίθεση με την πιστωτική...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το θέμα δεν είναι ο κίνδυνος απο το website της LH άλλα απο το να έχει εν αγνοία του κανένα key logger o προσωπικός του υπολογιστής ;) Και με τις 2 κάρτες φυσικά και διατρέχει τους ίδιους κινδύνους (και επαναλμβάνω φυσικά και όχι απο το site της lufthansa) με τη διαφορά ότι με τη προπληρωμένη θα έχει μέσα μόνα τα λεφτά που χρειάζονται για την κάθε αγορά του και μετα θα είναι άδεια, σε αντίθεση με την πιστωτική...
Ναι, αλλά στην πιστωτική μπορεί να κάνει αμφισβήτηση για τις όποιες συναλλαγές δεν έκανε και να μην πληρώσει τίποτα (ενώ στην προπληρωμένη, χρεωστική κλπ, τρέχα γύρεβε). Αυτό που θες να πετύχεις με την προπληρωμένη, επιτυγχάνεται καλύτερα ζητώντας χαμηλό πιστωτικό όριο από την τράπεζά σου.
Η ειδοποιός διαφορά είναι οτι στη μια περίπτωση η χρέωση είναι άμεση (η πληρωμή έχει προηγηθεί - αν προκύψει πρόβλημα θα είσαι "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο"), ενώ στην άλλη είναι κατόπιν εκδόσης λογαριασμού (και πιθανώς αμφισβήτησης).

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Συμφωνώ σε αυτο που λες με το χαμηλό πιστωτικό όριο. Προσωπικά στη χρεωστική μεταφέρω μόλις πριν την αγορά ακριβώς τα λεφτά που χρειάζονται για την αγορά και έτσι μέτα η κάρτα δεν έχει μία μέσα και σε περίπτωση που κάποιος τρίτος πάρει τα στοιχεία της δεν θα βρεί πόσο να καταναλώσει. Ούτε άγχος, όυτε τρέξιμο για αμφισβήτησεις, ούτε τίποτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom