ΗΠΑ Εισιτήρια NBA

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μέσα στις ημερομηνίες που σε βολεύει στο Brooklyn , από 26 δολάρια...Δες το screenshot. Δεν ξέρω αν σε βολεύει και πως θα πας αλλά ίσως αξίζει να δεις πόσο μακρυά θα είστε από το γήπεδο τους . Barclays center , Brooklyn, NY.
σ ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια ! Το είδα κ αυτό είναι η αλήθεια ! Νομίζω εκεί στο Brooklyn είδα ότι έχει κ αγώνα μπάσκετ αλλά δεν θυμάμαι ποιους. Θα το ξανά κοιτάξω κ ίσως πάμε εκεί κ το συνδυάσουμε με επίσκεψη εκεί κ δούμε το βράδυ κ αγώνα. Έτσι κ αλλιώς νομίζω είδα ότι παει μέτρο όποτε οκ θα είναι !

arabickostas

Member
σ ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια ! Το είδα κ αυτό είναι η αλήθεια ! Νομίζω εκεί στο Brooklyn είδα ότι έχει κ αγώνα μπάσκετ αλλά δεν θυμάμαι ποιους. Θα το ξανά κοιτάξω κ ίσως πάμε εκεί κ το συνδυάσουμε με επίσκεψη εκεί κ δούμε το βράδυ κ αγώνα. Έτσι κ αλλιώς νομίζω είδα ότι παει μέτρο όποτε οκ θα είναι !
Αυτό που σου ανέφερα είναι για μπάσκετ. Brooklyn Nets. Καλή τύχη

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αυτό που σου ανέφερα είναι για μπάσκετ. Brooklyn Nets. Καλή τύχη
α νόμιζα για Χοκευ, καλά έχει γίνει το μυαλό μπλέντερ με όλα αυτά που ψάχνω χαχαχα σ ευχαριστώ πολύ ! Θα κοιτάξω αυτά !

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Καλησπέρα,

2 ερωτήσεις:
1) vividseats.com ειναι αξιόπιστο site για εισιτήρια NBA? έχει κλείσει κανείς?
2) γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών μέσα στο Barclays Center? Εναλλακτικά κάποιο luggage store πλησίον του γηπέδου που να παραμένει ανοιχτό όμως το βράδυ. Ο αγώνας είναι στις 7:30 και όλα τα luggage stores που εχω βρει ως τώρα κλείνουν στις 8-9 μαξ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
Miss Grey

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom