Ιταλία Εισιτήρια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ιταλία.

mindscape

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους. Σαν νέος χρήστης του forum, οφείλω να πω ότι το βρίσκω ιδιαίτερα χρηστικό και μπράβο στο μεράκι των παιδιών που βοηθάνε με πληροφορίες, ιστορίες, κτλ.

Θα ταξιδέψω Μιλάνο-Κόμο-Φλωρεντία 18-23/12 και έχω σκοπό να πάμε στον αγώνα Ιντερ-Λάτσιο στις 21/12. Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος έχει ιδέα από που συμφέρει να κλείσουμε, επίσημο σάιτ Ίντερ δηλαδή ή από τα κλασικά διεθνή σάιτ (καλύτερες τιμές, μικρότερη ακρίβεια κλεισίματος θέσης). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 

cromhania

Member
Μηνύματα
101
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
κλεινεις τα εισητηρια απο το site της Inter , τα εκτυπωνεις , βασικο προσεχεις να εχει εκτυπωσει μαζι με το εισητηριο και το barcode αλιως δεν μαινεις μεσα..στο λεω αυτο επιδει την ειχε πατησει ενα φιλαρακι μου που ειχε παει να δει τον αγωνα Juventus-Ολυμπιακος...ψαχνοταν τελευταια στιγμη..!!
 

mairipoli

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους !
Θα είμαι Ρώμη αρχές Μάρτη και θέλω να παρακολουθήσω τον αγώνα Ρόμα-Γιουβέντους 1/3! Υπάρχει κάποιο μέλος που ζει ίσως Ρώμη και ξέρει τι παίζει με εισιτήρια ; Μπορώ να βρω και την μέρα του αγώνα ή να κλείσω on line??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 

mairipoli

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Το τσέκαρα και δεν υπάρχει καμία διαθεσιμότητα!! Είναι δυνατόν ολόκληρο Ολίμπικο;!!
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Αν δεις έχει διευθύνσεις σε χάρτη με γραφεία στο κέντρο της Ρώμης που συνεργάζονται για εισητήρια.Δεν είναι δυνατόν να εξαντλήθηκαν.Αν είσαι εκεί 1-2 μέρες νωρίτερα πάρ'τα τότε κατευθείαν.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.466
Likes
9.427
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν είναι δυνατόν να εξαντλήθηκαν.
Γιατι οχι? Αυτα της "ελευθερης πωλησης", vendita libera, ,πιθανοτατο. Του 1ου γυρου ειχαν εξαντληθει σε 40 λεπτα. Οτι υπολοιπα μεινουν απο δεσμευμενα θα πωληθουν αργοτερα προφανως. Κι οποιος προλαβει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.481
Μέλη
39.254
Νεότερο μέλος
DimiKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom