paefstra
Member
Λονδινο δεν εχει το προγραμμα, γιατι το σετ των ταξιδιων που περιγραφω ειναι οι παρακαμψεις και οχι τα πολυημερα ταξιδια μας.
Λονδινο δεν εχει το προγραμμα, γιατι το σετ των ταξιδιων που περιγραφω ειναι οι παρακαμψεις και οχι τα πολυημερα ταξιδια μας.
Εχω κανει κατι χειροτερο την προηγουμενη χρονια στη Σικελια. Αντι για 100 ευρω το βραδυ, το εδωσαν με 10 καταλαθος στη booking. Μετα εγιναν εξαλλοι επειδη ηταν προπληρωμενο και τα βρηκαμε στη μεση χρεωνοντας 20 ευρω τη μερα το aircondition. Γι αυτο απο τοτε ειδοποιω στις λαθος τιμες, δεν αντεχω τις εντασεις. Αστο, εχω βεβαρυμενο παρελθον.Αυτό λέγεται και .... περιφέρεια ...! Ακούς εκεί 34 ευρώ.
Εγώ πάλι ζηλεύω την ευκολία με την οποία συνδυάζεις "Μέσα" και προορισμούς.Το τελικό σχέδιο έλεγε: πτήση για Αιντχόφεν με Ryan με 22 ευρώ το πρωί, ψώνια στο Αιντχόφεν, λεωφορείο flixbus για Μπριζ με 12 ευρώ, τρένο για Ντύσσελντορφ ξημερώματα στις 5 το πρωί με 15 ευρώ και πτήση Aegean με μίλια για Θεσσαλονίκη με 33 ευρώ.
Νομιζω οτι θελει απλως φαντασια.Εγώ πάλι ζηλεύω την ευκολία με την οποία συνδυάζεις "Μέσα" και προορισμούς.
Νομίζω πως είναι τέχνη που δεν θα την κατακτήσω ποτέ.