• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ειναι αξιοπιστο site το Venere.com?

makkis76

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Απλη ερωτηση θελω να κανω, αν τυχον αλλα μελη εχουν κανει κρατησεις μεσω του συγκεκριμενου site, για τον απλουστατο λογο οτι τα ιδια ξενοδοχεια και για τις ιδιες ημερομηνιες που ψαχνω για Κωνσταντινουπολη μου τα βγαζει από 50-60 ? φτηνοτερα από το Booking. Ως κλασσικος Ελληνας (δυσπιστος) αναρωτιεμαι αν ειναι μεσα ολες οι χρεωσεις ή θα μου προκυψει κατι απροόπτο. Και κατι άλλο, αν χρησιμοποιησω για την κράτηση χρεωστικη καρτα, θα αντιμετωπισω καποιο πρόβλημα, είνια δυνατόν να μην την κάνει δεκτή το ξενοδοχείο κλπ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Venere ειναι η "μαμα" της expedia. Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Χρεωσεις εξτρα οπως φορους και τετοια δεν εχει, αν εννοεις ομως επιπλεον παροχες οπως ιντερνετ ή παρκινγκ μπορει και να υπαρχουν, οποτε ειναι καλυτερο να δεις την πολιτικη του ξενοδοχειου. Τη χρεωστικη υπαρχει περιπτωση να μην τη δεχτουν. Αλλα δοκιμασε δε χανεις τιποτα.

makkis76

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Απλως, και επαναλαμβανω σαν δυσπιστος Ελληνας και δη Πελοποννησιος, με παραξενευει η διαφορα στην τιμη καθως και το γεγονος οτι οι πιο πολλοι στο ιντερνετ προτιμουν το Booking

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε δεν θα με σκασεις εσυ βραδιατικα... κανε ο,τι θες.

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Έχω κλείσει από εκεί 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα (με πιστωτική).

makkis76

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Εκλεισα μεσω του Venere ξενοδοχειο για Κωνσταντινουπολη με χρεωστικη καρτα Visa (εχω βαλει τα χρηματα στην καρτα) και εως τωρα δεν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα ακυρωσης από το ξενοδοχειο ή από το σαιτ λογω χρεωστικης.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
το αντιθετο...
Expedia to Acquire Venere.com | Venere Travel Blog
όχι ότι έχει σημασία. μάλλον αυξάνει την αξιοπιστία του σαιτ.
Ναι, σ' αυτο εχεις δικιο (δεν το ηξερα κιολας) αλλα ολη η διαχειρηση των κρατησεων ξενοδοχειων γινεται μεσω της Venere και ολα τα ξενοδοχεια υπογραφουν συμβασεις με τη Venere και οχι με την Expedia ή τη Hotels.com. Στους αλλους τομεις (αεροπορικα, πακετα, αυτοκινητα κλπ) δεν ξερω τι γινεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.791
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom