Δες την πολιτικη του ξενοδοχειου στην κρατηση.Δεν χρεωνουν ολα τα ξενοδοχεια προκαταβολικα.Την καρτα την βαζεις για εγγυηση σε περιπτωση μη εμφανισης...τοτε την χρεωνουν.Κ οταν πας θα σε ρωτησουν πως θελεις να πληρωσεις.Αλλα σου ξαναλεω δες στην κρατηση σου.Ειδικα το Booking σου λεει αναλυτικα στην κρατηση σου αν κ απο ποτε προχρεωνουν ή αν το ξενοδοχειο προτιμαει μετρητα. Εμενα παντως μονο σε μικρα bed and breakfast μου ετυχε να ζητησουν μετρητα κ αυτο το εγραφε στην κρατηση κ το ηξερα απο πριν.Νικολέτα εκανα με την χρεωστική την κράτηση απο την σελίδα του ξενοδοχείου....την δεχτήκανε κανονικα μου στείλανε και το mail της κρατησης.Σήμερα που πηγα στην τραπεζα είδα πως δεν εχουνε πάρει ακομα τα λεφτά.
η πρώτη μου ανησυχία είναι επειδη δεν γνωρίζω με ολα αυτα που γίνονται με τις τραπεζες τον τελευταιο καιρό,αν μπορούνε αυτοί να τραβήξουνε τα λεφτά και δευτερο αν ισχύει κατι τετοιο μηπως μου ζητήσουνε μετρητα.
Δεν εχω ταξιδέψει εξωτερικό τον τελευταιο χρόνο και δεν ξερω τι γίνεται πραγματικά..γνωρίζοντας πως δεν μπορούμε να κανουμε αγορες κ.τ.λ λόγω των γεγονότων ανησυχώ μήπως ισχύει και εδω κάτι τέτοιο.