• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ειδη Βαλιτσας

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Να υποθέσω ότι κάποιοι ελαφροχέρηδες θέλησαν να βάλουν χέρι στις αποσκευές σας???
Οχι,απλα δεν τις προσεξαν οταν τις ξεφορτωσαν απο το αεροπλανο.
Τις πετουσαν στον αερα μεσα στο φορτηγακι και η μια επεφτε πανω στην αλλη,οποτε καταλαβαινεις τι εγινε!!!:haha:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
το πασχα γυριζοντας απο υεμενη πηγαμε μεσο Καιιρου..ε λοιπον και η δικη μου βαλιτσα δεν αντεξε ξεχαρβαλωθηκε το πτησομενο χερουλι που την σερνεις..και δυστυχως δεν το ειδα στο αεροδρομιο να ζητησω αποζημιωση..Βεβαια το ηξερα απο παλιοτερο μου εκει ταξιδι και ετσι δεν ειχα παρει την καλη μου βαλιτσα..αιγυπτος αθανατη.15 χρονια ειχα να παω και παλι τα ιδια..

antigoni87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη! 20-27/3/2009
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πω πω! Κάνα χρόνο έχει να γράψει κάποιος εδώ! Εγώ μεθαύριο για 7-8 μέρες Βερολίνο θα πάρω μια σακ βουαγιάζ απλή κανονικού μεγέθους για χειραποσκευή, και άλλη μια τέτοια πάλι μαλακή, απλώς 5 εκ. πιο πλατιά, για αποσκευή. Είναι για μένα πιο εύκολο 2 μικρές σακ βουαγιάζ μαλακές και "προσαρμόσιμες" από 1 σακ και μια βαλίτσα με ροδάκια και χερούλι.
Απλώς κάτι ακούω εδώ πέρα για σκισίματα! Λέτε να τυλίξω τη σακ βουαγιάζ που προορίζεται για αποσκευή με την ειδική μεμβράνη στο αεροδρόμιο; Λέω να βάλω λουκετάκι, απλώς για να μην ανοίξει με κάποιο τρόπο το φερμουάρ έτσι όπως τις πετάνε και χυθούν τα ρούχα έξω. Τί προτείνετε ώστε να μειωθει ο κίνδυνος να ανοίξει μια αποσκευή σακ βουαγιάζ;

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
το λουκετάκι νομίζω είναι απαραίτητο και μην πάρεις κανένα εντελώς ψεύτικο γιατί θα σπάσει με τη μία.τώρα για τη μεμβράνη τι να σου πω.Εγω όσα χρόνια ταξιδεύω δεν έχει τύχει να σκιστεί η βαλίτσα ούτε το σακίδιο αλλα λουκετάκια μου έχουν σπάσει άπειρα!:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα