6 Μαϊου 2008 #1 V vivi Banned Μηνύματα 10 Likes 0 Γειά σας είμαι η Βιβή και χαίρομαι που έγινα μέλος γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια. Δεν έχω βγει από Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω στο μέλλον.
Γειά σας είμαι η Βιβή και χαίρομαι που έγινα μέλος γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια. Δεν έχω βγει από Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω στο μέλλον.
6 Μαϊου 2008 #2 varsa Member Μηνύματα 1.291 Likes 128 Ταξίδι-Όνειρο far away vivi said: Γειά σας είμαι η Βιβή και χαίρομαι που έγινα μέλος γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια. Δεν έχω βγει από Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω στο μέλλον. κλικ για όλη την παράθεση... Vivi! Σίγουρα θα κανεις πολλα ταξιδια, αφου τo σαιτ ειναι εμπνευση...
vivi said: Γειά σας είμαι η Βιβή και χαίρομαι που έγινα μέλος γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια. Δεν έχω βγει από Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω στο μέλλον. κλικ για όλη την παράθεση... Vivi! Σίγουρα θα κανεις πολλα ταξιδια, αφου τo σαιτ ειναι εμπνευση...
6 Μαϊου 2008 #3 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 55 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Γεια σου vivi και
6 Μαϊου 2008 #4 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.783 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική vivi , εχουμε ιστοριεs που καλυπτουν ολα τα γουστα..διαβασε , εμπνευσου και ξεκινα γρηγορα τα ταξιδια στο εξωτερικο
vivi , εχουμε ιστοριεs που καλυπτουν ολα τα γουστα..διαβασε , εμπνευσου και ξεκινα γρηγορα τα ταξιδια στο εξωτερικο
6 Μαϊου 2008 #5 T taxidiotis76 Member Μηνύματα 18 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι πουκετ τον ιουνιο Ταξίδι-Όνειρο ολο τον κοσμο Γεια σου vivi!!!
6 Μαϊου 2008 #6 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ welcome vivi....ελα vivi να γινουμε πολλοι.:roll:
6 Μαϊου 2008 #7 DRIVER Member Μηνύματα 109 Likes 47 Επόμενο Ταξίδι ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ καλα ταξιδια και ατελειωτες περιπλανισεις στο travelstories
6 Μαϊου 2008 #8 EIPHNH Member Μηνύματα 47 Likes 10 Επόμενο Ταξίδι Μύκονος Ταξίδι-Όνειρο Κίνα Μη χάνεις χρόνο... βάλε κάτω τους χάρτες των ονείρων σου και ξεκίνα... τα πιό όμορφα δεν τα 'χεις δει ακόμα... καλώς μας ήλθες!
Μη χάνεις χρόνο... βάλε κάτω τους χάρτες των ονείρων σου και ξεκίνα... τα πιό όμορφα δεν τα 'χεις δει ακόμα... καλώς μας ήλθες!
9 Μαϊου 2008 #10 xenos Member Μηνύματα 2.414 Likes 804 Επόμενο Ταξίδι Ν.Α Ασια Ταξίδι-Όνειρο Bανουατου/Tαιλανδη Vivi, Σου ευχομαι να βγεις συντομα εκτος Ελλαδος,και να θυμασαι οτι¨ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
9 Μαϊου 2008 #11 G Greta Member Μηνύματα 95 Likes 7 Επόμενο Ταξίδι Μαδρίτη-Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο Γη του Πυρός Βιβή, καλοτάξιδη και στην παρέα μας και στη ζωή σου!