Το πρωτο αν και βρισκεται σε πολυ ομορφη περιοχη ειναι καπως σε αβολο σημειο και θα ταλαιπωρηθειτε αν μεινετε εκει.Λοιπόν θέλουμε να είμαστε σχετικά κοντά στα Μαντάμ Τισό και τα πέριξ και να δώσουμε μέχρι 700 ευρώ για το δωμάτιο για 5 μέρες. Και φυσικά δε θέλουμε να πάμε κάτω από 4 αστέρια. Είμαστε μεταξώ των danubius, Corus hide park και Plaza riverbank που κυμαίνονται σε αυτές τις τιμές. Εχεις άποψη μεταξύ αυτών; Α μόνο στο δεύτερο μπορούμε να καπνίζουμε και γι'αυτό το προτιμάμε, αν και από τις φωτογραφίες καλύτερο φαίνεται το τρίτο. Επίσης εκεί γενικά πώς τα πάνε με το κάπνισμα; Θα μπορούμε να καπνίζουμε στο δρόμο ή θα μας δώσουν κλήση οι κρυο..λοι;
Η πτήση σου φεύγει δηλαδή απευθείας από Αθήνα ε? Εγώ με Ολυμπιακή είχα πάει και είχα κλείσει από Θεσσαλονίκη...οπότε και πετάξαμε πρωτα για Αθήνα και αμέσως κάναμε μετεπιβίβαση στο άλλο αεροπλάνο και πετάξαμε για Λονδίνο! Τι ώρα είναι η πτήση σου πες μου λίγο και θα σου πω...το κατέχω με προσωπική εμπειρία το Αθήνα-Θεσσαλονίκη!!!! τρένα, λεωφορεία....αεροπλάνα λιγότερο...μετρό κλπ!Ερώτηση τώρα άσχετη με το Λονδίνο. Η πτήση είναι πολύ πρωινή. Να πάω στην Αθήνα με κτελ ή με αεροπλάνο; Το να πάω με το κτελ μου δίνει την ελπίδα ότι θα κοιμηθώ πάνω στο λεωφορείο και δε θα πάω σερί άυπνη στο Λονδίνο και θα εκμεταλλευτώ και την Παρασκευή μου εκεί. Κι απ'ό,τι είδα από τον Κηφισό έχει και μεταμεσονύχτιο λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Αν πάω Αθήνα αεροπορικώς, θα είμαι άυπνη τελείως και σιγά μην κοιμηθώ στην πτήση για Λονδίνο. Θα βγάζω φωτογραφίες τη θέα και μάλλον θα είμαι ξεσηκωμένη. Γιατί όμως προβληματίζομαι; Γιατί φοβάμαι τα ξημερώματα στην Αθήνα να είμαι μόνη. Και για Κηφισό κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου για εγκληματικότητα. Κανείς από Αθήνα να μας πει; Περιμένω με αγωνία να μου απαντήσετε
Α ξέχασα! Το ταξίδι είναι τέλη Αυγούστου (26/8-1/9)
Σοφάκο μου, σ'ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση πάνω απ'όλα. Λοιπόν πετάω από Αθήνα στις 8:15 (πρωί λέμε), δλδ πρέπει να είμαι εκεί στις 6. Βρήκα λεωφορείο για το Βενιζέλος (Λεωφορεία και Τρόλλεϋ της Αθήνας - Athens Info Guide) και σαν ώρες βολεύει. Αυτό που δε βολεύει είναι που τα λεωφορεία σε αφήνουν στο πεδίο του Αρεως. Σκέψου τώρα καλοκαίρι, Αθήνα κολαστήριο κι εγώ μόνη και τόσοι μετανάστες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και να κυκλοφορώ μόνη 4 το πρωί! Και φοβάμαι. Τη φίλη μου θα τη συναντήσω στο Βενιζέλος (ακόμη δεν ξέρει πότε ακριβώς θα πάρει άδεια κι έτσι δεν μπορώ να βασιστώ ότι θα πάμε μαζί). Οπότε η άλλη λύση είναι να πάω αεροπορικώς. Βρήκα πτήση από Θεσσαλονίκη που φτάνει εκεί γύρω στις 12μιση με 1 τα μεσάνυχτα. Ε, αν πάρω αυτή την πτήση, θα είμαι βρυκόλακας όλη τη νύχτα. Και θα φτάσω Λονδίνο την Παρασκευή στις 11-12 το πρωί κι αντί να κάνω βολτούλα θα κοιμάμαι. Πίκραα, πολύ πίκρα. Τι κάνουμε λοιπόν; Αυτό είναι το δίλημμά μουΗ πτήση σου φεύγει δηλαδή απευθείας από Αθήνα ε? Εγώ με Ολυμπιακή είχα πάει και είχα κλείσει από Θεσσαλονίκη...οπότε και πετάξαμε πρωτα για Αθήνα και αμέσως κάναμε μετεπιβίβαση στο άλλο αεροπλάνο και πετάξαμε για Λονδίνο! Τι ώρα είναι η πτήση σου πες μου λίγο και θα σου πω...το κατέχω με προσωπική εμπειρία το Αθήνα-Θεσσαλονίκη!!!! τρένα, λεωφορεία....αεροπλάνα λιγότερο...μετρό κλπ!
Σοφάκο μου, σ'ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση πάνω απ'όλα.
...Ότι θες ελεύθερα!!!!!! Χαρά μου!!!